Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Érd-Tárnok-Martonvásár vonalon...

Érd-Tárnok-Martonvásár vonalon melyik a legolcsóbb lovasiskola (ill. lovaglási lehetőség)? (NEM linket kérek! Lentebbi elolvasása után egy "igen", vagy egy "nem tudok róla" választ, valamint az "igen" után kifejtve. )

Figyelt kérdés

Előnyben részesítem:

- western lovaglás,

- de ha esetleg van angol lovaglásra lehetőség, ami olcsóbb lenne, mint egy másik helyen a western, akkor inkább azt választanánk (fájó szívvel ugyan),

- esetleg, ha naponta (főmunkaidőn kívül) segíthetnénk (párom és én), akkor ingyen lehetne-e valamennyit lovagolni? ---> Pl. Heti 7 nap (napi 2 óra) segítségért heti kb. 3 óra ingyen lovaglás? ... (Megjegyzés: ezt meg lehet beszélni szerintem, és elég korrekt összeget ki lehet hozni belőle!)

----------

A válaszokat előre is megköszönném!

2013. márc. 31. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:

western lovardát egyedül Törökbálinton a Buckaroo Ranchot ismerem, de csak hallomásból, nem lovagoltam még ott, így az áraikat sem tudom, de westernest én ezen kívül Pest megyében nem nagyon találtam :(

Sóskúton, ahova én járok lovagolni (nem westernes), gyerekeknek lehet olyat, hogy 5óra munkáért 1 óra lovaglás jár, szerintem ez máshol is megoldható, csak elég tapasztaltnak kell lenned. :)) Remélem, azért segítettem!

2013. jún. 10. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A sóskúti úton ha mész kifelé tárnokról, akkor van egy lovarda közvetlen az út mellett. Imre tanya a neve. Az westernes is. A terep asszem 2500 ft/óra. Jó lovas oktatás van. Az edző egy amolyan "suttogó".
2013. jún. 11. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Imre tanya úgy tudom tényleg jó hely,olcsó is,sajnos még nem voltam ott,de sok jó véleményt hallottam róla:)
2013. júl. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!