Emberek miért nézik annyira egymást, hogy ki esik a szemük?
Figyelt kérdés
Tömeg közlekedésen is , vagy történik valami egyből azt nézik, aki közelebb van..2016. okt. 10. 10:41
2/9 anonim válasza:
Ez a természetes. Főleg, ha történik valami, akkor az ember automatikusan odanéz.
Inkább ez, mint hogy valaki bármi történik körülötte mereven bámul ki az ablakon vagy a telefonjába, mintha nem is érzékelné a körülötte lévő világot.
3/9 A kérdező kommentje:
Najo de nem annyira nézve. Itt meg az van mint aki összefossa magát.. Pánikba esik..
2016. okt. 10. 10:56
4/9 anonim válasza:
Lehet úgy nézel ki, ahogy írsz és azért bámulnak.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, te merre jársz, de engem még senki nem nézett úgy, mintha pánikba akarna esni. :)
6/9 anonim válasza:
Tömegközlekedési eszközön az ember mégis hova a fenébe nézzen, mikor jó esetben be van zsúfolva egy 40 centi széles ülésnek nevezett valamibe, ami 5 centire van az ablaktól. Rosszabb esetben meg a tömegnyomorban szemezni vagy kénytelen a másik emberrel, ami elég kínos egy 20-40 perces út során. De ha az ember szobrozik valahol, valakire/valamire várva, akkor a telefon nyomkodásán kívül mégis miként tudja lefoglalni magát, hogy ne úgy nézzen ki, mint a Buckingham palota díszőre? Hát persze hogy nézelődik ide-oda, és téged idegesítve esetleg szemügyre is vesz másokat, rosszabb esetben téged.
7/9 rolsu válasza:
Engem folyton bámulnak, rendjére a piros kontaktlencse miatt
8/9 anonim válasza:
Te ezt honnan tudod? Csak nem néztél folyamatosan egy másik embert? Minimum addig kellett nézned egy másik embert, amíg ő is nézett valaki mást. Erről ennyit.
9/9 anonim válasza:
Engem a külsőm miatt szoktak bámulni. Sőt...
Egyszer egy idős néni megszólított és közölte, hogy sötét a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!