Vajon miert ilyen vastag egyesek képén a bör?
Karacsony elött par nappal közölte a fönök h nem tudja meghosszsbbitani a kobtraktom ( tanarkent dolgoztam ) mert átszervezes lesz a munkaba , varatlanul ( kulföldön dolgozom)
Ezt miutan megigerte azelött par nappal , h hosszabbit ne izguljak , merr ilyen munkaeröt nem enged ki a kezeböl . Szep karacsonyi ajandekot kaptam , mehettem karacsonyozni elvalt edesanyakent a kisgyerekem mellé...
Az interjun ott volt az egyik leendö kollegam es mondta h szukseguk volna amugy egy konyhásra is aki elteszi utanuk a cseszeket , takaritja a konyhat .
A kisfönök nem szolt bele .
Beleegyeztem szivesen csak vegyenek fel.
AZutan mindent megtettem , beszalltam szulinapi gyujtesekbe , minden orat elvallaltam , nem mondtam nemet .
Persze miutan megtudtam menesztenek, elszomorodtam , nem voltam mar az a vidam , a kollegak kerulni kezdtek feltek h nehogy nekik panaszkodjak gondolom.
Ez mind ok. Valahogy talpraaalltam lelkileg ( aprilisban fejeztem ott be ) es valamelyik nap talalkozok egyik volt kollegaval veletlenul , es odalep h allitolag gondolnak ram es hogy miert nem megyek soha kavezni oda hozzajuk hiszen ök mondtak h barmikor mehetek szivesen latnak.
Hogy van képe ezen ertetlenkedni , elvárni , hogy en menjek kavezgatni söt ha lehet gondolom el is pakolhatnák utánuk ..
Ök tényleg nem értik .
Letezik h valakiknek ilyen vastag a bör a pofajan ?
Felkerestem akkor meg januarba, egy tavoli ismerösöm egy " jobcoach"ot , h né kiraktak ketsegbe vagyok esve , stb mondta menjek vele beszelgetni az irodajaba. Elmegyek es mondja h epp szulsege van asszisztensre es felvesz ha akarom csak kuldjek cv -t/ . Ok elkuldöm a cv-M közben irkal a messengerenszia hogy vagy es azontul minden este beir ( finn pasas ). Es kuld fotokat a labairol h fel van polcolva a teve elött h ö milyen jol ül .kulömbözö helyekröl kuldi a lábait esténként .
Kerdem töle 2 het utan h mi lesz a munkaval ? Hogy majd szol ha szukseg lesz most meg nem aktualis igy holnaptól , de menjek hozza vigyek sutemenyt , mert neki van az irodaban kávé.
( hazas ) mondom h az az erzesem h nem jön össze nekem ez az allas ( nem mentem a sutikkel ) erre azt mondja h ne ugassak mert ö nem igert semmit .
Ok erre többet nem akartam vele beszelni , meg is mondtam de ö tovabbra kuldi maig a lábait itt ott.
Szuksege lehetett valakire akinek kuldözget idönkent kepeket .
Megismerek egy hapsit szingli , el eltunik par napra " viz ala " egy nap szembejön velem egy növel , rajöttem h hazas , megtalaltam a nö facebookjat . A ferfi tagadja , karomkodva bizonygatja h ö szingli ! A sajat Facebookjan is irja h szingli de a nöjen talaltam bizonyitekot h hazasok!
Hogy van ennyi pofatlansag ?
Vagy mi van ?
En vagyok a hul.e??
Ezek az emberek mind elvartak volna tölem dolgokat es meg ök vannak megsertödve!
Nagyon megbantottam öket .
Nincs hatara a pofatlansagnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!