Miért okoskodnak és hordják fent az orrukat egyesek?
Ismerek egy-két embert akik ezt teszik. Egy kisebb társaság. Tényleg hihetetlenül műveltek és nagyon okosak. Gyakran piszkálják a náluk egyszerűbb, vagy tudatlanabb embereket.
Nem is olyan régen az egy másik ismerősömmel kekeckedtek, tényleg úgy viselkedtek vele mint valami deviánssal. Nagyon idiótának nézték szegényt és nagyon furcsa dolgokat mondtak neki - milyen országban van róma? - pl. Van is egy olyan híre annak a gyereknek, hogy debil, vagy legalábbis nagyon hülye. De nem voltak egy súlycsoportban egyáltalán. Legalábbis agyilag nem. De azok az emberek, ha ennyire nagyra vannak az eszükkel - mert tényleg nagyon okosak, hogy nem vették észre, hogy akivel kötekednek sokkal okosabb náluk?
Amiért te veszed magadnak a bátorságot hogy őket minősítsd.
"tényleg úgy viselkedtek vele mint valami deviánssal"
Ugye nem tudod mit jelen a "deviáns" kifejezés?
:-)
Szuper egoista vagyok, mert nem vagyok olyan agyhalott mint a többi retardált ember.
Beszólok nekik milyen hülyék mert még ezt sem veszik észre magukon hogy mennyire agyhalottak.
Én is csesztettem már retardált embert egy haverommal, mert igazából semmi értelme annak hogy az a gyerek él.
Miért? Mert jó szórakozás a nyomorék hülyéket fikázni. Vicces. Élvezem. Bőghetnek most itt kommentben hogy hú de bunkó vagy, stb. Azok is ugyanolyan retardáltak mint a többi. Hi-hi :)
Nem bunkó vagy hanem buta - bármit képzelsz is magadról.
Egy igazán okos embernek nincs szüksége arra, hogy a butábbakat csesztetve bizonyítsa másnak ( és főleg önmagának) a saját okosságát.
A humorérzék intelligencia függő (is). Minél intelligensebb valaki annál kevésbé találja viccesnek mások megalázását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!