Egyesek miért nem érzik magukat teljes embernek párkapcsolat nélkül?
Nekem is van ilyen ismerősöm, több is.
Nekik semmi sincs az életükben, amivel foglalkoznának. Elmennek dolgozni, aztán párjukkal vannak, ha mennek valami programra, azt is a párjukkal. Egyedül nem tudnak mit kezdeni magukkal. Nem érdekli őket semmi, akár művészet, akár hobbi, sport. Kb. az evés, ivás, buli, öltözködés, témakörben ki is merülnek a társalgási képességeik. Semmi elvontabb, filozófiaibb, érdekesebb dologról nem lehet velük beszélgetni.
Csúnyán hangzik, de szerintem az ilyen emberek buták, kell valaki melléjük, hogy értelmet lássanak az életükben, mert más sajnos tényleg nincs nekik.
Mert egyedül szar.
Párkapcsolatban mindent lehet csinálni amit egyedül is,de mindig otthon vár a társam akinek elmesélhetem a napom,egymáshoz bújhatunk,közös élményeink lehetnek,családunk,egy cél felé mehetünk.
Ezt nem pótolja semmi.
mert sokan CSAK párkapcsolatból kapnak szeretetet anélkül nem érzik, hogy szeretve lennének, hisz sokaknak csak haverjaik vannak, nincs igazi baráti kör, vagy egy-egy igazi barátjuk...
és vágynak a szeretetre, de ezt csak kapcsolatban kapják meg, így a szeretetet a kapcsolathoz kötik, pedig a szeretetnek rengeteg formája van...csak egy igaz barátságot 10000x nehezebb találni, mint összejönni valakivel...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!