Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek miért nem érzik...

Egyesek miért nem érzik magukat teljes embernek párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy nem ad többet egy jól működő párkapcsolat, de egyesek szó szerint ettől teszik függővé, teljes életet éljenek, egyedül teljesen meg vannak zuhanva.
2016. aug. 3. 09:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kimaradt egy "hogy" szócska, elnézést. Így szerettem volna, fejben megvolt...: "... de egyesek szó szerint ettől teszik függővé, hogy teljes életet éljenek..."
2016. aug. 3. 09:03
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is van ilyen ismerősöm, több is.

Nekik semmi sincs az életükben, amivel foglalkoznának. Elmennek dolgozni, aztán párjukkal vannak, ha mennek valami programra, azt is a párjukkal. Egyedül nem tudnak mit kezdeni magukkal. Nem érdekli őket semmi, akár művészet, akár hobbi, sport. Kb. az evés, ivás, buli, öltözködés, témakörben ki is merülnek a társalgási képességeik. Semmi elvontabb, filozófiaibb, érdekesebb dologról nem lehet velük beszélgetni.

Csúnyán hangzik, de szerintem az ilyen emberek buták, kell valaki melléjük, hogy értelmet lássanak az életükben, mert más sajnos tényleg nincs nekik.

2016. aug. 3. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Az ember alapvetően társas lény. Ez nem egyedülálló az élővilágban. Az én első papagájom is belebetegedett az egyedüllétbe, mikor párt kapott teljesen kivirult.
2016. aug. 3. 09:13
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
3: Te nem értetted meg a kérdést.
2016. aug. 3. 09:15
 5/15 anonim válasza:
77%

Mert egyedül szar.

Párkapcsolatban mindent lehet csinálni amit egyedül is,de mindig otthon vár a társam akinek elmesélhetem a napom,egymáshoz bújhatunk,közös élményeink lehetnek,családunk,egy cél felé mehetünk.

Ezt nem pótolja semmi.

2016. aug. 3. 09:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Társas lény, de az emberek alapvetően nem egyedül vannak a világban, szóval mondjuk úgy, "fajtársainkkal élünk" alapvetően, találkozunk más emberekkel az utcán, a munkahelyen, az iskolában, nem úgy, mint például egy egyedül tartott papagáj. Szóval nekem a "társas lény" tágabb fogalom, nem kizárólag a párkapcsolatra értem, és szerintem, akik ezt először használták, ők is tágabb értelemben értették. Társas lények vagyunk, igen, nem remete életmódra lettünk kitalálva, de csak mert éppen nincs párkapcsolatod, attól még alapvetően emberek között vagy.
2016. aug. 3. 09:18
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Nem értitek a kérdést! Olvassátok már el. Nem az volt a kérdés, hogy miért jobb kapcsolatban (jó kapcsolatban), hanem a társfüggőségről.
2016. aug. 3. 09:18
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
5: Az a buta, aki nem tud kérdést értelmezni, se választ, és mindenféle indoklás nélkül csak benyög egy sértést.
2016. aug. 3. 09:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Kérlek benneteket, hogy ne vesszetek össze.
2016. aug. 3. 09:21
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

mert sokan CSAK párkapcsolatból kapnak szeretetet anélkül nem érzik, hogy szeretve lennének, hisz sokaknak csak haverjaik vannak, nincs igazi baráti kör, vagy egy-egy igazi barátjuk...

és vágynak a szeretetre, de ezt csak kapcsolatban kapják meg, így a szeretetet a kapcsolathoz kötik, pedig a szeretetnek rengeteg formája van...csak egy igaz barátságot 10000x nehezebb találni, mint összejönni valakivel...

23F

2016. aug. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!