Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ronda srácnak milyen...

Egy ronda srácnak milyen lehetőségei vannak, hogy teljes értékű boldog életet éljen?

Figyelt kérdés
Ugye első körben a barátnő kizárva, de talán a társasági életet is idesorolhatjuk, mert a fiatalok is inkább előnyös külsejű emberrel töltik az idejüket, arról nem is beszélve, hogy a huszonéves baráti társaságok összetételét is nagyban meghatározza a párkapcsolat. A párocskák össze ülnek beszélgetnek, akinek meg nincs barátnője, az rövidesen forever alone besorolás alá kerül (miközben a többiek puszilgatják és ölelgetik egymást) és kikerül a társaság látómezejéből (tapasztalat). Az esti kocsmázós/szórakozóhelyes/bulizós fiatalos helyeken is legtöbbször magas, sportos alkatú, normális kinézetű pasikat/srácokat szoktam látni és olyankor mindig arra gondolok, hogyha a kis gyík gyerekszerű testemmel odamennék és bekapcsolódnék a beszélgetésbe és elkezdenék valahol ismerkedni, akkor mi lenne a reakciójuk. Az is eléggé reprezentatív, hogyha egy csoporttársam feltölt egy baráti társaságról készül képet a fb-ra, akkor csúnya/gyerektestű embert sosem szoktam rajta látni. Szinte mindig érett, felnőtt pasikat/csajokat szoktam látni ilyen lazulós/piálgatós helyeken szóval elképzelni sem tudom, hogy egy ilyen társaságnak a tagja legyek. Na de milyen más lehetőségeim vannak, hogy boldog legyek? Aki hozzám hasonló helyzetben van, az felsorolhatna néhány ötletet.

2016. okt. 3. 12:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

14:

Érdekes, én 20, sőt 30 fölöttieknél is látok alacsony és/vagy előnytelen, de nagydumás férfiakat jó nőkkel. Én meg hiába vagyok magas, sosem álltak velem szóba a nők, egyet leszámítva. Ezerszer többet számít a kommunikáció, mimt hogy hogyan nézel ki. Az önsajnáltatásr meg egy nő sem szereti.

2016. okt. 3. 22:49
 22/23 anonim ***** válasza:

"Nem olvastam végig,de a címben szereplő kérdésre a válasz- Ugyanolyan,mint bárkimásnak,akárkinek.

Ronda lehet valakinek a legszebbett jelenti,mig valakinek a valami a legszebb,másnak meg csúnya.."

Ez hülyeség. Számtalan tulajdonság objektíven nézve előnytelen férfiaknál (némelyik nőknél is).

Gyenge, hátrahúzódott áll, hátrahúzódott felsőállkapocs, közel álló, kidülledt vagy nem szimmetrikusan elhelyezkedő szemek, Norwood 3as vagy afeletti hajhiány, keskeny vállak, vékony, gyenge csontok, stb...

A nők 99%a számára ezek taszítóak. Persze lehet valaki vonzó ilyen defektekkel is, de nem a defektjei miatt vonzó, hanem azok ellenére.

2016. okt. 4. 14:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek kérdező... Én is így vagyok, de nincs ötletem sajnos.. :/ 20/F
2016. okt. 25. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!