Egy ronda srácnak milyen lehetőségei vannak, hogy teljes értékű boldog életet éljen?
"Önbizalom építéssel, ha amit csinálsz, jót tesz a belső énednek. Ha ki tudsz kapcsolódni anélkül, hogy másokra irigykednél (miért van ő társaságba,miért ölelgetik egymást). Ha nem tudod kizárni ezeket, nem tudsz boldogan élni."
Ez ember társasági lény. Szociális agyunk van, szociális hormonjaink, stb, ilyenné alakultunk az évrezredek során.
Az hogy valaki nem tudja kizárni, hogy mások "ölelgetik egymást" ő meg magányos, teljesen természetes dolog.
Olyan ez mint az éhség. Ha az ember nem eszik, az káros, és az agyad jelzi, hogy valami nincs rendben.
A magány ugyanígy káros. Még ha nem is lehet közvetlenül belehalni, nem tesz jót az agynak, az pedig jelzi, hogy valami gáz van. Ezért természetes, hogy mikor mások "ölelgetik egymást", az beindítja a vészjelzőt.
Nem, kérdező. Egy ronda srácnak semmilyen lehetőségei nincsenek, hogy teljes értékű boldog életet éljen.
Ezt akartad hallani? Hurrá! Akkor végre valaki megmondta a frankót.
Tudod mi jut mindig az eszembe az ilyen kérdésekről?
Egy vicc poénja: Tudod mit, kisnyúl? Bäszd meg a fűnyíródat!
Ha nem tudsz magadban értéket felfedezni,ha a biztatások ellenére sem tudsz magadban hinni,mondok vmit,de pssz titok. ;)
Egy női fórumról jövök. Egy hozzád hasonlo srác 283000 hozzászólásig vitte,de végül töröltette az egészet.
Ő babérokra vágyott,te meg szeretetre.
Bizonyára ,meglesz,de addig sok gúnyolóval is találkozol? Elviseled?
#13, akkor kösse fel magát a kérdező vagy én, mert magányosok vagyunk? Azért nem ilyen vészes a magány, igaz sokan befelé fordulnak, depisek lesznek, mert nem tudnak magukkal és a külvilággal harmóniában élni.
Azért a kajálást ne álitsd párhuzamba a "nemkellek senkinek" állapottal. Minden felfogás kérdése;ha rájössz, hogy lehetsz boldog önmagad is, egyedül is tudod élvezni az élet dolgaid, akkor nem fog érdekelni, hogy leszarnak, nem akarnak megismerni, ha véletlen társaságba keveredsz kinéznek onnan, ha közelednél egy nő felé, akkor lesajnálóan odébb áll, vagy ha bókolsz valakinek, akkor tolakodásként fogja fel, ez mind nem érdekel, ha nem másokkal akarom pótolni, hogy én is érek valamit, hanem tudom magamról.
Nem olvastam végig,de a címben szereplő kérdésre a válasz- Ugyanolyan,mint bárkimásnak,akárkinek.
Ronda lehet valakinek a legszebbett jelenti,mig valakinek a valami a legszebb,másnak meg csúnya..
Ha csak a tested a probléma, akkor nincsen nagy gond. Már 1-1,5 év alatt testépítő életmóddal rendbe lehet hozni teljesen. Annyi, hogy többet kell dolgozni, mert iszonyat drága az étkezés ilyenkor.
Ha az arcoddal vannak komoly bajok, akkor felejtsd el a teljes életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!