Egy fehér, nyomi srácnak mennyire gáz egy Thug Life póló?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Nem állok egy balhés, gengszter hírében, sőt... azok nagy része akik nem ismernek, inkább egy életképtelen kockát látnak bennem.
Mégis régóta nagyon szeretem a rappet, főleg az amcsi 90-es éveket, 2000-es évek elejét. Többek között 2Pacot is nagyon kedvelem.
Voltam dolgozni, ezért van pénzem, szeretnék venni egy pólót, de nem tudom, mennyire lenne ciki ilyenben járkálnom pl suliba.
Nekem nagyon tetszik, és a többihez képest tök jó áron van.
Mi a véleményetek?
2016. aug. 17. 11:47
1/6 anonim válasza:
Figyelj, az szerintem már régen rossz, ha úgy akarsz pólót vásárolni magadnak, hogy mit gondol rólad más. Ha neked tetszik, nyugodtan vedd meg. Ne más véleményére adj, hanem a sajátodra.
2/6 anonim válasza:
Azt veszel fel ami jól esik . Lényeg h neked tetszen és jól érezd magad benne. Egyáltalán nincs baj vele ;)
4/6 anonim válasza:
Ez a póló már nem az igazi 90's hip-hop rajóngóknak van csinálva, hanem a swag yolo hülyegyerekeknek. Azokon is meg rajtad is nevetségesen álva.
5/6 Sunshinedoll válasza:
Nem tartanám gáznak, max mosolyognék rajta, de minden rosszindulattól mentesen. Azt viselsz, amit szeretnél, amíg az másokat nem sért.
6/6 anonim válasza:
Ó, egy ilyen kis apróság miatt nem fognak lenézni. Kit érdekel amúgy, hogy milyen feliratú pólót veszel fel? Meg aki nem ismer, az nem tudhatja milyen vagy.
Szard le és vedd fel nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!