Fehér ing alá vehetek-e hófehér pólót? Csak nyár van.
Figyelt kérdés
Egy rendezvényen van műsorvezetői megjelenésem az egyik este. Pár száz fős esemény. Nyár van és hajlamos vagyok kicsit megizzadni, kimelegedni. Ráadásul olyan ingem van amibe látszok a mellbimbó, tehát némileg áttetsző anyagú.
Engem zavar, ha az ing alatt látszik a férfi bőre (elegáns viseletnél, nem lazánál), illetve az izzadtság foltok, bár sokat hallom hogy ez ciki, hogy látszik a felkarodon a póló vonala, az ing alatt.
A trikó, atléta engem is zavarna, de a póló nem.
Ti mit gondoltok erről?
2016. júl. 7. 10:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem felveheted. Nálunk az irodában is sokan így hordják, szebb mint a foltos ing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!