Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hogyan bírja ha tökön rúgják?

Ki hogyan bírja ha tökön rúgják?

Figyelt kérdés
Ha rúgtak már valaha tökön hogyan bírtad? Hogyan kaptad? Esetleg ha te rúgtál tökön valakit az hogyan bírta?

2016. okt. 3. 11:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
A 9-es egy hazug,beteg geczi, tiltottam is,privátban zaklatmmindenkit hogy tökönrúghassa őket!Debil
2016. okt. 4. 19:32
 12/30 anonim ***** válasza:
55%

Csak olyannak írok privátot, akiről feltételezem, hogy érdekli a tökön rúgás, nyugi, de tilts nyugodtan :D

Vannak azért elég sokan :D

2016. okt. 7. 15:13
 13/30 anonim válasza:
83%

gondolom lefognak páran elmebetegezni de engem borzasztóan izgat!

Úgyhogy csajok aki szeretne tökön rúgni az írjon nekem nyugodtan és garantáltan megkapja amire vágyik!

2017. márc. 22. 17:10
 14/30 anonim ***** válasza:
1× alulról, ököllel. Bizsergett, fájt kb. 3/4 percig, majd elmúlt. Én még nem adtam.
2017. szept. 1. 00:53
 15/30 anonim válasza:

Nem tudom Milyen lehet fájhat ?

14/f

2017. dec. 22. 00:30
 16/30 anonim válasza:
olyan volt már nekem, hogy hátulról seggbe akartak rúgni, de véletlen futáskor el estem térdre négykézláb, majd így nyilvánvaló, hogy az a rúgást nem a seggem, hanem a mogyoróim kapták. Szerintem neki sem tűnt fel, hogy hova is rúgott, én meg csak felkeltem és ment tovább minden, nem estem össze.
2018. márc. 26. 22:47
 17/30 anonim válasza:
84%

Én suliba multhéten vicelődtem egy lánnyal meg bökdöstem ő meg megrugott Ott És kinevetett... pedig fájt :/

12/f

2018. márc. 26. 22:49
 18/30 anonim válasza:
Nem tudom De Pl engem érdekel xd
2018. márc. 28. 00:46
 19/30 anonim válasza:
még nem rúgtak tökön, de kíváncsi lennék hogy én hogyan bírnám :DD
2018. jún. 11. 10:26
 20/30 leszbikuslány válasza:

De nem értem ezért miért kellett herén rúgnod mert pénzt akart tőled a férfi kicsalni?

Mondjuk mondhattad volna neki hogy takaritsa ki teljesen tisztára az autódat úgy hogy csillogjon az autód mint a Salamon töke és így azért a 10 ezer forintért meg dolgozott volna és oda adtad volna neki a munkákájáért a 10 ezer forintot!

Simán így is el lehetett volna intézni a dolgot!

2023. febr. 18. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!