A 9-es egy hazug,beteg geczi, tiltottam is,privátban zaklatmmindenkit hogy tökönrúghassa őket!Debil
2016. okt. 4. 19:32
12/30 anonim válasza:
Csak olyannak írok privátot, akiről feltételezem, hogy érdekli a tökön rúgás, nyugi, de tilts nyugodtan :D
Vannak azért elég sokan :D
2016. okt. 7. 15:13
13/30 anonim válasza:
gondolom lefognak páran elmebetegezni de engem borzasztóan izgat!
Úgyhogy csajok aki szeretne tökön rúgni az írjon nekem nyugodtan és garantáltan megkapja amire vágyik!
2017. márc. 22. 17:10
14/30 anonim válasza:
1× alulról, ököllel. Bizsergett, fájt kb. 3/4 percig, majd elmúlt. Én még nem adtam.
2017. szept. 1. 00:53
15/30 anonim válasza:
Nem tudom Milyen lehet fájhat ?
14/f
2017. dec. 22. 00:30
16/30 anonim válasza:
olyan volt már nekem, hogy hátulról seggbe akartak rúgni, de véletlen futáskor el estem térdre négykézláb, majd így nyilvánvaló, hogy az a rúgást nem a seggem, hanem a mogyoróim kapták. Szerintem neki sem tűnt fel, hogy hova is rúgott, én meg csak felkeltem és ment tovább minden, nem estem össze.
2018. márc. 26. 22:47
17/30 anonim válasza:
Én suliba multhéten vicelődtem egy lánnyal meg bökdöstem ő meg megrugott Ott És kinevetett... pedig fájt :/
12/f
2018. márc. 26. 22:49
18/30 anonim válasza:
Nem tudom De Pl engem érdekel xd
2018. márc. 28. 00:46
19/30 anonim válasza:
még nem rúgtak tökön, de kíváncsi lennék hogy én hogyan bírnám :DD
2018. jún. 11. 10:26
20/30 leszbikuslány válasza:
De nem értem ezért miért kellett herén rúgnod mert pénzt akart tőled a férfi kicsalni?
Mondjuk mondhattad volna neki hogy takaritsa ki teljesen tisztára az autódat úgy hogy csillogjon az autód mint a Salamon töke és így azért a 10 ezer forintért meg dolgozott volna és oda adtad volna neki a munkákájáért a 10 ezer forintot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!