Ki hogyan bírja ha tökön rúgják?
En kaptam mar lanytol, teljesen varatlanul..
Percekig csak fekudtem.
Én valami olyasmi hangot adtam ki magamból, mint a tengerimalacok, amikor éhesek.
De egyszer egy nagydarab haverom egy másik gyereknek teljes erőből megmarkolta a golyóit, azt a gyerekből meg amolyan 8 bites C64-hez hasonló hang jött ki.
Egyszer egy 17 éves srác akart tőlem kölcsön kérni 10.000 forintot, mondván, hogy az anyukájának kell a lakbérre. Mondtam, hogy adok, de csak az anyukájának. Erre megijedt, és azt mondta, ne áruljam el őt, hogy hazudott.
Mondtam neki, hogy ezért minimum egy tökön rúgás kijár, mire meglepetésemre azt mondta, hogy ennek nincs akadálya.
Kimentünk az erdőbe, terpeszbe állítottam, majd hátulról félerősen zacskón rúgtam. Felnyögött és összerogyott, néhány másodpercig erősen fogta a golyóit, aztán mondta, hogy legalább ezt is tudja milyen. Kicsit sajnáltam, mert az arcán azért látszott, hogy nem volt kellemes a dolog.
Biztos ami biztos, pár perc múlva megnéztem, hogy nincs-e baja, áttapintottam a heréit, de minden rendben volt, csak kicsit pirosabb volt a zacskója.
Azóta se mondtam meg neki, mennyire élveztem az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!