Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy nőnek fáj annyira a...

Egy nőnek fáj annyira a vaginája, ha megrúgják, mint egy férfinak, ha tökön rúgják?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár még nem rúgtak vaginán, biztos vagyok benne, hogy nem fáj annyira:)
2014. jan. 31. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Én egyszer ráestem. Hát azt hittem ott halok meg. Mivel ez se sokkal másabb eset mintha megrúgtak volna, úgy gondolom igen. Sőt. Mivel a csonttól csak egy-két centi választja el, a csont még jó sokáig fáj. Az ember alig tud leülni egy-két hétig. Szóval vagy olyan rossz, vagy még rosszabb.
2014. jan. 31. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
egyszer az iskolában nekem tolták a padot teli erőből és pont a szeméremcsontot érte a pad sarka. nem volt egy kellemes élmény utána jó pár percig fájt.
2014. jan. 31. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A szeméremcsont mindenkinek fáj, mert CSONTHÁRTYA és ritkán van kiidegelve.

Csajoknak is lehet érzékeny.. ja.. én is így gondoltam addig, amíg egy wingchunos csaj nem mondta, hogy őt rúgták 'tökön' erőből pont ezért, próbaként és igazából nem fájt. Mármint nem fájt mint vitális pont, tehát közel sem olyan mint férfiaknak. Nekünk muszáj elmozdulni ilyen rúgás elől, vagy combbal-lábabbak blokkolni, vagy felhúzni a keréket a hasüregbe. Mondjuk ez az utolsó a legbravúrosabb.

2014. jan. 31. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!