Honnan tudhatom, hogy hülye vagyok, vagy sem? Mármint elmeroggyant?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 09:43
1/11 anonim válasza:
Aki hulye, az nem tud rola, hogy hulye. Ez vele a baj.
2/11 anonim válasza:
A környezeted visszajelzéseiből.
3/11 anonim válasza:
Beszélsz magadban,gyakran képzeled el ahogy valakit éppen megkínzol,meggyilkolod;hamar változik a kedved jórol roszra? Kb ennyi jutott eszembe,ami alapján elmeroggyantnak tünhetsz.
4/11 anonim válasza:
Isten bölcs volt, mindenkinek adott annyi eszet, hogy elég okosnak tartsa magát. Mindig a többi embernek jutott kevés, ők szoktak hülyék lenni. Ezt nem tudtad?
5/11 anonim válasza:
Ez egy hatalmas filozófiai kérdés 😃
Sajna én elmeroggyant vagyok a filozófiához, úgyhogy nem érvelek semmi mellett/ellen
6/11 Wadliba válasza:
:) ez tetszik.... én a helyedben csinálnék pár tesztet és abból már lehet következtetni, de ilyen humorérzékkel inkább eszesnek mondanálak :)
pl.: [link]
7/11 anonim válasza:
Csak a hülyék biztosak mindenben. Mivel te nem tudod, hogy az vagy-e, nyilván nem vagy az.
9/11 Juliusz48 válasza:
Mivel a hülyeség alapvető emberi jog ezért hülye lehetsz kedvedre. Sajnos az ember soha nem lehet olyan okos amilyen szeretne lenni, de ha felmerült benned a kétely a szellemi képességeddel kapcsolatban, már nem te vagy a leghülyébb a környezetedben, mert annak ez eszébe sem juthat.
10/11 Juliusz48 válasza:
Az interneten is találsz néhány IQ tesztet, ha pár ilyenből 100 körül teljesítesz más a sor közepén vagy valahol. Egyébként mindenkinek van valami beütése, csak legtöbbnek nem olyan feltűnő, hogy a környezete ezért megbélyegezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!