Honnan tudhatom küzdök-e autizmussal, vagy bármi mással?
Autizmus, asperger szindróma, vagy bármi. vagy talán csak túl introvertált vagyok.
Van bármi, ahogy ezt meg tudom állapítani?
Privátban adok konkrét leírást a dolgaimról, ha valakit érdekelne.
Nő vagyok
Ezt 100%-osan csak egy pszichológus tudná megmondani.
De a Youtube-on van egy "Autista vagyok" csatorna, nézd meg a videókat, hátha ez alapján jobban magadra ismersz.
Igen, de már megszoktam.
Feltűnt régen, hogy nem oké minden, nem újkeletű a dolog
Keress egy orvost. Máshogy sosem fogod biztosra tudni.
Nem akarlak megsérteni, de az utóbbi időben divat lett autizmusra és aspergerre fogni a szociális készségek hiányát, vagy csak simán az introvertáltságot. Gondolom neked sem új a minden második sarkon álló "XY-t csinálok mert OCD-m van" figura, vagy a minden fórumon jelenlévő hat tucat öndiagnosztizált-autista Big Bang Theory rajongó, mert az olyan Sheldonos. Nem oltogatásból mondom, sokan beleesnek ebbe a csapdába. Nem rég kezdett el foglalkozni a média a különféle mentális betegségekben szenvedőkkel, érthető ha valaki azt hiszi illik rá a leírás. Az esetek többségében viszont semmi bajuk. Ha gyanakszol, irány a dokihoz. Vagy megnyugszol, vagy elmondja mit tehetsz az esetleges betegségedből adódó problémáid leküzdése érdekében, már ha úgy érzed vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!