Honnan tudhatom, hogy szép vagyok, vagy csak illemből dicsérnek?
Nincs 10 ezer lájk a fotóimon, és nem füttyögnek utánam az építőmunkások, csak néha kapok dicséretet a külsőmre.
Pl pár hónapja még az ex munkahelyemen bejött egy negyven körüli férfi, meglát majd: "Huha, maga nagyon szép!" Hétfő óta keresek új munkát, ma voltam egy boltban gyakorlaton. A srácnak, aki tanított a kasszát kezelni, megjegyezték a vevők, hogy na, neki aztán bejött az élet, jó munka lehet egy csinos lányt felügyelni. Meg hogy szép a leendő kolléganő, meg ilyenek. A srác párszor nézett, mikor már nem voltam ott mellette, mert más feladatot kaptam, és megkérdezte, jövök-e még a jövő héten.
Amikor a munkaközvetítőben voltam, kishíján randira hívott a srác, akihez a papírokat vittem be.
Ezt illemből csinálják, vagy van alapja? Vagy minden nővel ez van, mindegy, hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!