Ez most mi? Hallottam, hogy anya azt mondta apának, hogy kezdek úgy viselkedni, mint egy fiú. Többi lent. ~19/L~
Figyelt kérdés
Anya mostanában mérgesen mondogatja, hogy kezdek fiús lenni. Azt mondta más a stílusom is. Ez nagyon dühíti. Szeretem nagyon a koreai számokat, főleg a BTS-t, akik fiúkból állnak (7-en vannak) és mutattam neki, hogy milyen jól táncolnak, meg hogy én is előadnám az egyik táncukat szalagavatón, de erre nagyon begurult. Mondta, h elveszi a tabletemet meg a telefonomat, hogy nézzem a koreai zenéket meg videókat, és hogy felejtsem el őket. Azt mondta, h ne legyek fiús. Nagyon mérges. Én viszont nem tapasztalom, hogy fiús lennék. Csupán nem öltözködök úgy, mint egy kislány, és már nem kényeskedek.2016. szept. 30. 15:36
11/14 anonim válasza:
ezek a koreai kisfiúk lányosak! Sőt, némelyik nő jóval tökösebbnek néz ki náluk. Szóval nem értem mi baja.
12/14 anonim válasza:
Nem 9 éves vagy 19 helyett? Nem mindegy, hogy mit gondolnak a szüleid?
13/14 anonim válasza:
Az én anyukán le sz arja hogy mit hallgatok.Nem értem,miért akadt fent ezen. a tiéd. :/
14/14 A kérdező kommentje:
Az én anyum teljesen különbözik a többitől.
2016. okt. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!