Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most mi? Hallottam, hogy...

Ez most mi? Hallottam, hogy anya azt mondta apának, hogy kezdek úgy viselkedni, mint egy fiú. Többi lent. ~19/L~

Figyelt kérdés
Anya mostanában mérgesen mondogatja, hogy kezdek fiús lenni. Azt mondta más a stílusom is. Ez nagyon dühíti. Szeretem nagyon a koreai számokat, főleg a BTS-t, akik fiúkból állnak (7-en vannak) és mutattam neki, hogy milyen jól táncolnak, meg hogy én is előadnám az egyik táncukat szalagavatón, de erre nagyon begurult. Mondta, h elveszi a tabletemet meg a telefonomat, hogy nézzem a koreai zenéket meg videókat, és hogy felejtsem el őket. Azt mondta, h ne legyek fiús. Nagyon mérges. Én viszont nem tapasztalom, hogy fiús lennék. Csupán nem öltözködök úgy, mint egy kislány, és már nem kényeskedek.
2016. szept. 30. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Szegény szülők. :(
2016. szept. 30. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Na, ezt sem hallottam még ellenvéleményként a kpoppal kapcsolatban. :) Próbálj vele egy nyugodtabb pillanatában beszélni erről, hogy tulajdonképpen miért zavarja, hogy milyen zenét hallgatsz? Nekem furának tűnik, hogy ezt a fiús dolgot hozza fel, nem lehet, hogy mondjuk olyan régies véleménye van, hogy mondjuk "jajjistenem hogy fogsz teígy férjez menni kislányom?" Vagy kérdezd meg tőle, hogy az jobb lenne, ha titokban néznéd, vagy mondjuk csak említsd meg, hogy neked rosszul esett, hogy ilyen csekélységre így reagált, hogy milyen zenét szeretsz. Csak nyugodtan, és tényleg próbálj beszélgetni vele.

Mondjuk, aki kpop koreográfiát jól eltáncol (főleg egy BTS-t) az előtt le a kalappal. :) Sok sikert hozzá!

2016. szept. 30. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
Ez van.. a média társadalom akarja igy, hogy a lányokból fiúk legyenek, fiúkból lányok, s erősen védik hoy ezzel nincs semmi gond.
2016. szept. 30. 15:56
 4/14 A kérdező kommentje:
2.valászolónak köszönöm, tényleg tetszenek a táncuk :D meg a számuk is nagyon :) ha leülnék anyával higgadtan beszélni még akkor is, ha ő nyugodt, rögtön ideges lenne.
2016. szept. 30. 16:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mondhatod, hogy olyan fiatalokat tartasz példaképnek, akik évekig tanultak/készültek arra iskola mellett, hogy 120%-ot tudjanak teljesíteni a színpadon.. Hátha ez hat. :)
2016. szept. 30. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
22%

19 Évesen ilyen problémáid vannak? wow.

Nekem úgy tűnik a kérdésed alapján hogy rohadtul lányos vagy, ha nem írtad volna oda a korod akkor azt hinném hogy ezt egy 14 éves lány írta ki.

2016. szept. 30. 16:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Anyukád hány éves? Lehet, hogy menopauza
2016. szept. 30. 16:19
 8/14 A kérdező kommentje:
45 éves. Van egy barátnője, akinek 21 éves a lánya és szerintem hozzá hasonlít engem, meg más lányokhoz...
2016. szept. 30. 16:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor a menopauza valószínűtlen.

Egyébként kihez hasonlítson ha a lányosságod akarja megállapítani ba nem a többi lányhoz?

Kutyákhoz?

Lehet tényleg fiús vagy, és akkor mi van? Sokan szeretik a fiús lányokat. Engem pl egy póló sokkal jobban felizgat egy lányon mint egy "dögös ruha"

20F

2016. szept. 30. 16:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is imádom koreát és a k-popot, de attól még egyáltalán nem vagyok fiús. És attól még hogy elő szeretnéd adni a BTS egyik táncát most miért lennél az? Legfeljebb ha elkezdenél úgy öltözködni akkor megérteném. Értesd meg anyukáddal hogy elég sokan szeretjük a kpopot és nem vagyunk fiúsak tőle. Az egyik barátnőm is imádja, és ő lányosabb már nem is lehetne:D
2016. szept. 30. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!