Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha csak egy szuperképességet...

Ha csak egy szuperképességet választhatnál az alábbi 3 közül, melyik lenne az? Telekinézis, Telepátia, vagy Teleportáció?

Figyelt kérdés

2016. szept. 29. 20:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Telepátia.

Remekül megélnék belőle.

N35

2016. nov. 30. 12:01
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Teleportálás ez egyértelmű! :D

Esténként,amikor elmélkedésre van szükségem kiülnék a piramisok csúcsára egy pohár borral és szivarral a kezemben nem törődnék semmivel csak nézném a csillagokat.

A tengerpartokon mindig barnára napoznám magam.

Minden szülinapomon felmennék pár percre a Mount Everest tetejére és élvezném,hogy mindenki alattam van.

Minden héten egyszer kipróbálnám a szabadesést.

Űrruhában elmennék közelebbről megnézni a Sarkcsillagot.

A Szilveszter éjfélt pedig minden időzóna nagyvárosában megünnepelném.

23/F

2016. nov. 30. 12:24
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ez igazán inspiráló. asszem beszerzek egy teleportálást én is. vagy még jobb, ha kérek. úgy is itt a karácsony.
2016. nov. 30. 20:13
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Telekinézistől és teleportálástól szerintem ellustulnék. :) A telepátiát sem választanám, mert az ilyen gondolatolvasással kapcsolatos dolgokat sose szerettem, nem biztos, hogy jó az, ha az ilyesmit tudod. lehet, hogy nem való nekem a szuperképesség?

Amúgy van nekem szuperképességem: 4 nyelven beszélek, amiből egyik a magyar. :D

2016. dec. 1. 08:21
 35/36 anonim ***** válasza:
A telekinézisről nem tudom,hogy mi.Én a a különböző események befolyásának képességét választanám(lehet,hogy ez a telekinézis?).
2017. okt. 2. 08:47
 36/36 anonim ***** válasza:

Mindhármat választanám :P

de ha csak egyet lehet, ez lenne a sorrend

1. Telekinézis, betörni ajtókat, falakat, embereket.

2. Telepátia: egyszerűbb lenne az emberi kapcsolatok, mert ha valaki csak udvariasságból kedves, amúgy utál, azt megtudnám, amúgy rossz emberekből titkos infókat kicsalogatni...

3. Teleportálás: csak akkor, ha ezzel kapukat nyitnék egyik helyről a másikra, tehát ilyen fajta teleportálás. Egyik helyről a másikon felbukkanni életveszélyes. Így viszont előre láthatom a helyet ahová megyek, felmérhetem, plusz bárkit és bármit szállíthatok.

2021. nov. 15. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!