Ha csak egy szuperképességet választhatnál az alábbi 3 közül, melyik lenne az? Telekinézis, Telepátia, vagy Teleportáció?
Számomra is nehéz lenne a döntés, mert mindegyik képesség nagyon hasznos lehetne akár csak a hétköznapi életben is.
Ha nagyon gyorsan kéne rávágnom, akkor a teleportációt választanám. Már csak azért is, mert életem elég nagy részét ingázással töltöm, hihetetlen mennyiségű időt tudnék vele megtakarítani, nem beszélve arról, hogy nem kéne soha korán kelnem, vagy sietnem , és vészhelyzetekben is jól jönne. :)
A telepátiával tényleg az a "baj", hogy egyben áldás és átok. Sok fájdalmat szülne a használata az biztos. Persze az is igaz, hogy mások titkait birtokolni az igazi hatalom.
Talán a telekinézis a leghaszontalanabb, bár ezt is elfogadnám. Valamilyen szinten viszont ezt lehetne a legnehezebben titokban tartani.
Igen, szerintem alapvetően ezeket a képességeket titokban kellene tartani. Már csak ezért sem feltétlenül pénzszerzésre használnám őket, mert a hirtelen a semmiből jött pénz mindig gyanús.
23/F
Telekinézis. Én ezzel a képességgel érezném magam a legnagyobb biztonságban.
14/L
Valamilyen szinten mindhárom képesség birtokában vagytok, de nem is tudtok róla.
Teleportáció:
Vasárnap van, tudod reggel meló már látod a undorító munkahelyed, és elfelejted, hogy jelenleg a fotelban ülsz a hideg sőt mellet, kedvenc tévéműsordal. Ez csak egy példa volt, nagyon ritkán vagy ott, ahol éppen vagy.
Telepátia:
Megtudod figyelni mire gondolsz egy percig? Kinek a gondolatát figyeled?
Telekinézis:
Megtudod mozgatni a tested? Arréb tudsz tenni egy tárgyat a kezeddel?
Nem mindenki tudja, mert nincs keze,lába, neki az volna szuperképesség.
Telepátia.
Olyan üzleti titkokat tudhatnék meg, amelyek gazdaggá tennének és az emberi kapcsolataimat is jobban tudnám kezelni, ha ismerném a másik fél gondolatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!