Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha csak egy szuperképességet...

Ha csak egy szuperképességet választhatnál az alábbi 3 közül, melyik lenne az? Telekinézis, Telepátia, vagy Teleportáció?

Figyelt kérdés

2016. szept. 29. 20:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én meló nélkül nem érzem teljesnek magam, azért merül fel, még ilyen esetekben is. Ha nem lenne szükségem pénzre, akkor is dolgoznék, csak akkor már nem a pénzért.
2016. szept. 30. 09:58
 22/36 A kérdező kommentje:

Számomra is nehéz lenne a döntés, mert mindegyik képesség nagyon hasznos lehetne akár csak a hétköznapi életben is.

Ha nagyon gyorsan kéne rávágnom, akkor a teleportációt választanám. Már csak azért is, mert életem elég nagy részét ingázással töltöm, hihetetlen mennyiségű időt tudnék vele megtakarítani, nem beszélve arról, hogy nem kéne soha korán kelnem, vagy sietnem , és vészhelyzetekben is jól jönne. :)

A telepátiával tényleg az a "baj", hogy egyben áldás és átok. Sok fájdalmat szülne a használata az biztos. Persze az is igaz, hogy mások titkait birtokolni az igazi hatalom.

Talán a telekinézis a leghaszontalanabb, bár ezt is elfogadnám. Valamilyen szinten viszont ezt lehetne a legnehezebben titokban tartani.

Igen, szerintem alapvetően ezeket a képességeket titokban kellene tartani. Már csak ezért sem feltétlenül pénzszerzésre használnám őket, mert a hirtelen a semmiből jött pénz mindig gyanús.

23/F

2016. szept. 30. 11:28
 23/36 anonim ***** válasza:
telekinézissel az van szerintem, hogy a részleteken múlik mennyire durva. mekkorát, milyen távolról, milyen sebességgel, hányféle mozgást egyszerre. ha ez elég szabad, akkor sacc te leszel az univerzum ura :D mert bolygókat összekoccinthatsz :D De két ellentétes erejű erővel bármit szét is téphetsz. bármit meghajlíthatsz. betörhetsz falakat. megállíthatod a feléd kilőtt golyókat. bármiből puskagolyót csinálhatsz. stb
2016. szept. 30. 11:51
 24/36 anonim ***** válasza:
Telepátia. Érdkes lenne belelátni az emberek fejébe! :)
2016. okt. 6. 23:37
 25/36 anonim ***** válasza:

Telekinézis. Én ezzel a képességgel érezném magam a legnagyobb biztonságban.

14/L

2016. okt. 15. 19:34
 26/36 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mindhárom képesség birtokában vagytok, de nem is tudtok róla.

Teleportáció:

Vasárnap van, tudod reggel meló már látod a undorító munkahelyed, és elfelejted, hogy jelenleg a fotelban ülsz a hideg sőt mellet, kedvenc tévéműsordal. Ez csak egy példa volt, nagyon ritkán vagy ott, ahol éppen vagy.

Telepátia:

Megtudod figyelni mire gondolsz egy percig? Kinek a gondolatát figyeled?

Telekinézis:

Megtudod mozgatni a tested? Arréb tudsz tenni egy tárgyat a kezeddel?

Nem mindenki tudja, mert nincs keze,lába, neki az volna szuperképesség.

2016. okt. 17. 00:38
 27/36 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve az első két képesség valóban létezik, láttam róla dokumentumfilmet is.
2016. okt. 17. 03:49
 28/36 anonim ***** válasza:
Gondolat olvasós telepátia, xagy xmen-es agyba belemászós akár tömegeket irányítós telepátia? Mert akkor azt és elég ha ismerem a telekinéziset meg a teleportációst :)
2016. okt. 17. 06:52
 29/36 anonim válasza:
Telepatia L/22
2016. nov. 19. 22:37
 30/36 anonim ***** válasza:

Telepátia.

Olyan üzleti titkokat tudhatnék meg, amelyek gazdaggá tennének és az emberi kapcsolataimat is jobban tudnám kezelni, ha ismerném a másik fél gondolatait.

2016. nov. 30. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!