Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha csak egy szuperképességet...

Ha csak egy szuperképességet választhatnál az alábbi 3 közül, melyik lenne az? Telekinézis, Telepátia, vagy Teleportáció?

Figyelt kérdés

2016. szept. 29. 20:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Teleportálnom már sikerült.. :D Szóval telekinézis. 18/f
2016. szept. 29. 21:14
 12/36 anonim ***** válasza:

Teleportáció (már ha valamilyen szinten a tárgyi környezetre is vonatkozik, ha nem is egy egész ház, de legalább annyi holmi, amennyit a hétköznapi életben is cipelni tudok). Lakhatnék békében egy Isten háta mögötti helyen, az utazás nem vesz el időt.

Második lenne a telekinézis, a háztartásban szintén hasznos, ha meg a saját testem röptetésére is kiterjeszthetem, az már móka a javából.

A telepátiával úgy érzem, Kasszandra-szindrómába kerülnék: bár ki tudom fürkészni az emberek gondolatait, de egyfelől az ismerőseim nagy részében alighanem csalódnék, másfelől nem sokra mennék az így szerzett információval. Nem fedném fel a képességemet, hogy aztán kísérleti patkányt csináljanak belőlem. Ha nyomozó vénám lenne, vagy tisztességtelen előnyökhöz akarnék jutni, akkor hasznos lenne.

31F

2016. szept. 29. 21:17
 13/36 anonim válasza:
100%

A telepátia vonz a legjobban.Rengeteg hasznot lehetne húzni belőle,és rengeteg csalódástól kímélne meg.Ugyanakkor valószínűleg szinte az összes barátodban csalódnál és teljesen átértékelnéd az életet.Egyszerre áldás meg átok

20/f

2016. szept. 29. 21:35
 14/36 anonim ***** válasza:
93%
mi az a telekinézis?
2016. szept. 29. 21:36
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
rákerestem a telekinézisre. kiadta, hogy telekiné farkas sára. :)
2016. szept. 29. 21:37
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Telekinézis tárgyak mozgatása a gondolataiddal.
2016. szept. 29. 21:38
 17/36 A kérdező kommentje:
A telekinézis az az, amit Jean Grey csinál az X-menben :D
2016. szept. 29. 21:46
 18/36 anonim ***** válasza:

Én most a teleportálást választanám, mert 2000 km-re vagyok a családtól és hónapok óta nem voltam otthon szabadságon. Bár nem ártana az autót is magammal vinnem :)

47/F

2016. szept. 29. 22:04
 19/36 anonim ***** válasza:

Őszintén? A bőség zavara, mert mindháromban látok fantáziát és lehetőséget. :-) Aminek talán a legnagyobb hasznát venném, az a teleportálás, hiszen nem lenne akadály mondjuk egy állásnál vagy utazásnál, hogy mondjuk nincs jogosítványom, ráadásul ha el kell intéznem valamit, de hétköznapi módon esélyem sem lenne odaérni egyik helyről a másikra az utazási idő és a távolság miatt, ez megoldaná a problémát.

De a másik kettővel is tudnék mit kezdeni, ha nem lenne egyre leszűkítve a kérdés. :-)

2016. szept. 29. 22:07
 20/36 anonim ***** válasza:
51%

annyira vicces, hogy ezekkel a képességekkel még meló felmerül. szerintem ezek bármelyike egyben egyenlő a végtelen pénzzel is.

nekem talán a telekinézis a legizgalmasabb. de egyben lehet uncsi lenne egy csomó dolog utána, nem kellene beszélgetésben kipuhatolni valaki, hanem egyből tudnám. olyan lenne mint minden viccnek előre olvasni a poénját :D

2016. szept. 29. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!