Ha választhatnál szuperképességet, mi lenne az?
Nem láttam a filmet.
Ha egyet lehetne választani, akkor én a repülést választanám.
Ha többet is, akkor: repülés, láthatatlanná válás, szupergyorsaság, szupererô :D
Nehéz erre a kérdésre válaszolni.Bármelyiknek örülnék, nem is tudnék dönteni, de valószínűleg az alábbiak közül valamelyik:
-Repülés:Ha csak egyet lehetne választani akkor kicsi lenne az esélye.Jó érzés lehet egyszerűen elrepülni a magasba, de egy idő után megunnám.
-Időmanipuláció:Szerintem ez az egyik legjobb képesség.Szeretnék idő utazni a történelmi korokba,időmegállítás is jól jönne néha.
-Teleportálás:Szuper,de nem részletezem.
-Emberfeletti fizikum:Önvédelem, bűnüldözés és még menő is.
-Regeneráció:Azt jelenti, hogy mondjuk bármilyen fizikai sérülésből 1s alatt regenerálódjak.
-Összességében szívesen lennék egy téridő vándor a teleportációval és az időmanipulációval.Utazgatni a térben és az időben.
-Másik esetben lennék egy nagy erejű, repülő és gyors regenerációra képes bűnüldöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!