Ti mi az amit megtanultatok eddigi életetek során?
Az emberekről mindig is tudtam, h nem lehet rájuk építeni.
Amit megtanultam a saját káromon, h ne adjam fel az álmaimat!!! Soha!
Csak magadra számíthatsz.
Senkinek nem szabad kölcsönadni.
Senkinek nem segítsél.
Nem létezik barátság.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.
Úristen mennyi negatív ember :O Akkor most én jövök, a legfontosabb dolog ami megtanultam 30 év alatt:
Hatalmas szívvel, sok szeretettel és lelkesedéssel csináld azt, amit szeretsz - a pénz másodlagos. Tarts ki és előbb vagy utóbb szembe fog jönni veled a lehetőség.
Életem története.
1. Az élet igazságtalan. Hiába gürized ki a beled, az fog előrébb jutni az életben, aki lop, csal, hazudik, nem az, aki tisztességes és jó ember.
2. Munkahelyen nem bízhatsz senkiben, ott még a "legjobb barátod" is valójában az ellenséged.
3. Ha mindenkivel kedves vagy, akkor ezt egy idő után elvárják, és ha akárcsak egyszer is van egy rossz napod, akkor a világ legbunkóbb emberének leszel kikiáltva. Ellenben, ha alapból mindenkivel bunkó vagy, akkor ahhoz lesznek hozzászokva, és ha egyszer is kedves vagy, akkor körbeugrálva ünnepelnek.
4. Ingyen ne dolgozz soha, semmit, senkinek. Öt percet se.
5. Nyugodtan mondhatsz nemet dolgokra, amikhez nincs kedved, pl. nincs kedved sörözni menni a haverokkal, akkor ne menj csak úgy "muszájból". Ha mások emiatt megsértődnek, az az ő bajuk.
30/N
hogy soha semmiben és semmilyen szinten nem hagyom ledominálni magam.
és hogy minden szinten én irányítsam az életem minden területét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!