Ti már tettétek fel magatoknak ezt a kérdést életetek során?
Figyelt kérdés
"Mi értelme ennek a bohóckodásnak?"2016. aug. 3. 07:51
1/3 anonim válasza:
Minden áldott nap felteszem magamnak ezt a kérdést.
2/3 anonim válasza:
Persze, mindenki felteszi. De tudod mit? Egy nagy fekete semmi közepén élünk, amiről alig tudunk valamit, és nincs hova menni. Nem tudjuk, hogy mi van a semmi többi részén vagy a semmin túl, valószínűleg semmi új. Az értelmetlen végtelenben élünk, ráadásul legfeljebb 80-100 rövidecske évet, aminek több mint felében öregek vagyunk.
Semmi értelme, de tényleg. A lényeg, hogy élvezd ki, csináld amit szeretsz, legyél hálás, tegyél érte, és én nem vagyok Oravecz Nóra, igazából csak halvány emlékeim vannak erről a személyről, de ennyit már megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!