Igaz az hogy minden férfit összevernek élete során legalabb egyszer?
He???? :)))))
Hát nem tudom, én eddig megúsztam... akkor ez nekem hátra van még?? O.o
Nem igaz. Honnan vetted ezt?
Nyilván közrejátszik a lakó/ élőkörnyezet, a személyiség, a viselkedés, a szerencse, és még számtalan dolog.
Engem speciel már vertek össze így - de az az én balfékségem miatt volt. Nem is rájuk haragszom, hanem magamra.
De pld. az sem az öcsémet, sem az édesapámat ( őt már nem is fogják, Isten nyugosztalja), se a barátaim,ismerőseim közül senkit nem vertek még meg. Max. egy két iskolai pofon, kakaskodás - de a többségnél még annyi sem.
Hát nem hinném.
Engem sem vertek meg, remélem nem is. Pedig minden héten betalálnak, és ha visszaadnám, az elmúlt pár évben lehet előfordult volna egyszer-kétszer..
"Hármas es utolso miert kaptatok verést?"
Én az utolsó vagyok:
Nem vagyok rá büszke, de tanultam belőle.
"Picit" piáztunk a haverommal,és erősebb lettem gondolatban, mint a valóságban. Kötekedtem, csak nem vettem figyelembe, hogy nem egy emberbe kötök bele, hanem egy három fős társaságba.
Megérdemeltem amit kaptam,és tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!