Mi volt a legnagyobb bűn amit elkövettél életed során? Öntsd ki a szíved! Nincs lelkiismeret furdalásod? Akár privátban is! 34/F Kort Nemet is!
Nem tudom. Talán magam ellen vétkezem a legtöbbször. Hagyom, hogy kihasználjanak.
21/F
Az összes bűnömet a legnagyobbnak tekintem. Szerintem ilyen dolgokat nem lehet mércével tekinteni. Sem a jó tetteket, sem a rosszat.
Talán olyan bűneim lehetnek, mint az önkontroll hiánya (---> mások megbántása, meggondolatlan tettek), önzőség... amikor elfordulok az emberektől. Hm...
Egyszer én is elloptam egy kis plüsskutyát, de azt meg még bűnnek sem gondolnám. Kiskölyök voltam, megtetszett, hazavittem. Persze, visszakerült. De csak egy plüss volt. És nem lett belőlem boltitolvaj meg rablógyilkos.
Amúgy biztos sok olyan tette eszembejutna még, amit meg nem tetté változtatnék...
Bűnnek tartom azt is, amikor elszalasztok esélyeket. Vagy amikor rosszat gondolok magamban valakiről.
Vagy amikor dühömben túlságosan leszidok egy állatot. Amikor mondjuk felidegel a macska, ha kinyitom a hűtőt, és belém mélyeszti a karmait, én pedig túl dühösen tolom arrébb.
Sok tulajdonságom is bűn. A szerencsétlenkedéseim, az emberekkel való viszonyaim.
18/L
Megcsalás egy boldog kapcsolatban.
22/L
8.
Írd le, hadd szörnyülködjünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!