Mi volt a legnagyobb bűn amit elkövettél életed során? Öntsd ki a szíved! Nincs lelkiismeret furdalásod? Akár privátban is! 34/F Kort Nemet is!
Am meg a "bűneim":
-egyszer oviban fejbevágtam valakit egy lapáttal, de már azt se tom h kit
-egyszer elloptam az egyik oszt.társam radírját. Kész emberiség-ellenes bűntett
-egyszer elloptam egy osztálytársam "kockáját", ami rajzra kellett és hasonlított a monogrammunk. Átírtam a nevét és 5öst kaptam
-egyszer megdobtam tobozzal egy macskát
-egyszer megfőztem egy békát. De véletlen volt! (Kitettem az árnyékba műanyag pohárban - amiben víz volt - és a nap "továbbvándorolt" és hát igen...Megfőtt szegény)
-egyszer, amikor ebihalaim voltak, akkor 3-at kitettem a kőre "száradni" a napra és végignéztem, ahogy kipukkadtak. Durva volt.
-és most: legjobb barátnőm elmesélte h 7 éves korában az újszülött kisdegui megsültek a napon. Kiröhögtem (mert valszeg' máshogy képzeltem el, mint ahogy volt)
és általánosságában:
-nem vagyok egy empatikus lélek
Sok rosszat tettem már életemben, de ami mostanában igazán furdalja a lelkiismeretemet, az az hogy hazudtam egy ismerősömnek (nem mertem bevallani hogy szűz vagyok még), de bánom már a dolgot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!