NagyTibirka kérdése:
Lanyok, a ti magassagotokhoz viszonyitva hany cm magas part kepzeltek el magatoknak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 21:25
1/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak ne legyen alacsonyabb nálam.
2/11 anonim válasza:
15 centivel jo, ha magasabb nalam. 163 cm vagyok, szoval 178 cm es afolotti maga a tokely. Imadom, ha egy pasi magas, biztonsag erzetet ad.:)
3/11 anonim válasza:
Én 180cm vagyok, párom 2meter, tudok mellette magassarkút hordani, úgy, hogy nem alacsonyabb így sem nálam :)
4/11 anonim válasza:
Nekem a párom pont olyan magas,mint én,egy dolgot sajnálok csak,hogy nem fogok így mellette sose magassarkút húzni,mert az engem zavarna,hogy akkor alacsonyabb lenne. De sajnos magasabb már nem lesz,de így is imádom.
5/11 anonim válasza:
155cm vagyok és a barátom egy jó fejjel magasabb :"D
Hobbit vagyok xD
6/11 anonim válasza:
5 centivel alacsonybbtól a 10 centivel magasabbig
7/11 anonim válasza:
Miért ad biztonságérzetet? Lehet csóró és magas az már nagyon biztonságos xd
8/11 anonim válasza:
#7 Hogy jon ide a penz kerdes? Magassagrol volt szo, nem a vagyonarol:)
9/11 anonim válasza:
Biztos aki magas jól tud verrkedni, főleg ha olyan a testaokata mint ezy ropi
10/11 anonim válasza:
167 vagyok, és örülnék egy 190cm körüli fiúnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!