Ti mi az amit megtanultatok eddigi életetek során?
Figyelt kérdés
Én azt, hogy jobb az embereket nagy ívben elkerülni illetve csak akkor szólaljak meg ha nagyon muszáj. Máskülönben jobb ha mélyen hallgatok. 25/F2016. szept. 28. 17:34
1/26 anonim válasza:
Sok a hülye ember és ezt ki kell használni.
2/26 anonim válasza:
Ne agyaljuk hülyére magunkat, különben a sárgaházba kötünk ki. Halál komoly.
3/26 anonim válasza:
"Nem bízok meg senkiben, még magamban sem" szoktak mondani.
5/26 anonim válasza:
Hogy legyen őszinte az ember, de "ne adja ki magát" mert különben visszaélnek ezzel. Barátból percek alatt lehet ellenség és nem biztos hogy jó ha minden lapod ismeri.
6/26 anonim válasza:
Azt hogy ha mindent megteszek segítek ahol csak tudok és esetleg megbizok valakiben annyira hogy megmutatom neki az igazi énemet és csak azzal foglalkozok h neki jó legyen. Akkor utána egyszer magamra gondolok utána helyette akkor már egy utolso féreg vagyok aki azt se érdemli meg h leköpje.
7/26 anonim válasza:
- alkalmazotti létből semmid nem lesz, hiába hajtod magad.
- ne házasodj házassági szerződés nélkül.
- ne vegyél föl kölcsönt, mással karöltve.
8/26 anonim válasza:
Soha senkire nem lehet szamitani, ne hidd el amit masok mondanak. Ne bizz senkiben!
Sok a kolonc ember.
Jajj, de pozitiv vagyok :D
9/26 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled utolsó! Na én épp ez miatt kerülöm az embereket és beszélek igen ritkán mert az emberek finoman szólva megbízhatatlanok...
2016. szept. 28. 18:04
10/26 anonim válasza:
Sokszor csak magamra gondoltam, gyorsan megsértődtem, ezzel sok számomra fontos embert bántottam meg.
Most igyekszem több oldalról nézni a dolgokat, nyitott vagyok mások ötleteire, véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!