Mit lehet tenni ha az ember üresnek érzi az életét?
Változtasd meg fejben.
Ha üres, akkor nem gondolkodsz, ami kell élet értelmének eléréséhez.
Lehet hogy nálad minden rendben van, csak unalmasnak tartod a körülötted élők életét, világfelfogását, stb. Vágysz a színesebb életre, változásra. A "minden rendben" alatt, azt értem, hogy ígényes vagy a környezetedre, kapcsolataidra, de ennek ellenére is üresnek érzed magad. Hogy úgy érzed vagy valaki, mások - a környezetdben élők - meg túl szürkék hozzád képest. Ilyenkor feltenném a kérdést: Én mit értem el, ezzel az öntudattal? Másnak miért van több abból, amire nekem szükségem lenne?
A másik ennek az ellentéte: igénytelen vagy. Mind környezetedre, vagy pedig a kapcsolataidre, vagy mind a kettő. Ilyenkor két dolgot tehetsz: felvállalod ennek a következményét, vagy változtatsz ezen. A változáshoz önkritika kell.
Nem akarok túl sokat írni, de ezek egy általánosabban jellemzőek. És sok más problémát is okoz. Az hogy ki miatt lett ez az állapot, az mindegy, mert ő nem akar ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!