Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti miért nem tudtok ilyenkor...

Ti miért nem tudtok ilyenkor aludni? Volt már valakinek olyan, hogy hónapok óta nem tudott rendesen aludni, pedig alapba jó alvó?

Figyelt kérdés

Persze, ha van itt olyan, aki nem alszik. :)

Nekem van olyan, hogy egész éjjel nem tudok aludni és reggel úgy megyek dolgozni is. van még így ezzel valaki?

2016. szept. 23. 01:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert netezek :D és olyan még nem volt hogy hónapok óta nem tudtam volna aludni :D
2016. szept. 23. 02:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen én is netezek, de azért mert nem tudok aludni... :)))
2016. szept. 23. 02:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó alvókám van, de kis családom ébren tud tartani így vagy úgy.

A férjem egy hónapból kábé két hetet éjszakázik. Amikor nincs itt, nehezebben alszom el, annyira megszoktam már, hogy itt van velem.

A másik meg hogy jelenleg 35 hetes terhes vagyok, fáj a hátam már, alig tudok egy jó alvópózt találni, ha meg igen, akkor ég a gyomrom és azért nem alszom.

2016. szept. 23. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy évig küszködtem azzal, hogy keveset ,vagy semmit nem aludtam.

Elküldtek Alvásvizsgálatra,ott kiderült,hogy alszom, csak kb.20 percenként felébredek,kaptam gyógyszert is,de az a tudat ,hogy alszom annyira megnyugtatott,hogy mára már szinte végig alszom az éjszakát.

Menj el a háziorvosodhoz, és kérd,hogy vizsgálják ki az alvás problémádat.

2016. szept. 23. 09:25
 5/5 anonim válasza:
Stressz miatt. Sok a problema es azon agyalsz hogy mit csinalj vagy hozza vagy szokva a késon keleshez.
2016. szept. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!