Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról aki vadászni jár, vodkát iszik és jégkorongozik kicsi kora óta?

Figyelt kérdés
És az apja kb fiúnak neveli.Mit szólnátok ha a fiatoknak ilyen barátnője lenne?
2016. szept. 22. 15:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Az, hogy biztosan egy orosz bárisnya. :D
2016. szept. 22. 17:24
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
#23-as, tudom, milyen a lőtéri gyakorlás, csináltam, géppuskával is.:-) Nem véletlenül írtam céllövöldének, a vadászathoz képest csak az.
2016. szept. 22. 17:28
 33/39 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Ez nektek élvezet?!

2016. szept. 22. 17:45
 34/39 anonim ***** válasza:
Ó, uttsó...Képzeld, van egy étel, aminek az alapanyagául szolgáló élőlényt először élve kettévágják, majd a magzatait csapkodással kiszedik a még élő testéből. Ezeket két kő között összemorzsolják, egyéb anyagokkal összekeverik, és 200 fokon megsütik. Szörnyű, mi?
2016. szept. 22. 18:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Kedves 33-as és a többiek. Nem értem mi a gond. A vadászat szigorúan szabályozva van. Az íjjal történő vadászatnál pedig az állatnak ugyanolyan esélye van mint az embernek, hiszen nagyon közel kell menni és az állat észreveheti az embert. Ne zárassuk be egyből a vágóhidakat is? Hiszen ott halomra ölik az 1-2 éves állatokat. A vadászok meg kilőnek pár öregebb példányt, hú mekkora tragédia. Nem mellesleg télen a mínuszokban járnak etetni. A vadászat nem csak a lövöldözésből áll.
2016. szept. 22. 18:26
 36/39 anonim ***** válasza:
35-ös, ne feledkezz meg a kirándulás-túrázás közben, a gazdától nem messze kilőtt kutyákról sem, amit olyan élvezettel műveltek :) Aztán be a Dunába a tetemmel, a gazdának meg mindenkinek azt hazudván, hogy előírás szerint el lett temettetve...
2016. szept. 22. 18:32
 37/39 anonim ***** válasza:
A "gazdától nem messze" ugrándozó kutyára egy vadász sem lő rá, ne hazudj már ekkorákat.
2016. szept. 22. 18:51
 38/39 anonim válasza:
Undorító...pfejjjj. (Nem irónia.)
2016. szept. 22. 18:58
 39/39 anonim ***** válasza:
32%
Végre nem egy olyan csaj aki a külseje miatt nyavalyog állandóan ! A piálás meg ha nem rendszeresen iszik akkor még elmegy !
2016. szept. 22. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!