Mi a véleményetek egy olyan lányról aki vadászni jár, vodkát iszik és jégkorongozik kicsi kora óta?
Figyelt kérdés
És az apja kb fiúnak neveli.Mit szólnátok ha a fiatoknak ilyen barátnője lenne?2016. szept. 22. 15:56
21/39 anonim válasza:
Jaaaa, a gyerekeim is vadásznak!
22/39 anonim válasza:
16-os, nehéz egy embernek egész életében megjátszani magát, pláne, ha egy olyan kemény sportról van szó, mint a jégkorong. A céllövöldének meg semmi köze a vadászathoz, utóbbi messze nem csak lövöldözésből áll, és főleg nem fix célpontra.:-)
23/39 anonim válasza:
Utolsó, egy szóval se mondtam hogy céllövöldébe járok. Lőtérre járok ki gyakorolni, van hogy maroklőfegyverrel, vagy hogy valami kissé erősebbel, mikor mit tudok "elkunyerálni". És igen, ott is van mozgó célpont, annyi különbséggel, hogy nem élőlény, hanem mechanikailag mozgatott céltábla.
24/39 anonim válasza:
mégis hány évesen kezdett el vodkát inni ? 5 ?
25/39 anonim válasza:
Kilógna a családból, az biztos. Ha tud alkalmazkodni, azaz csaladi összejöveteleken hanyagolná a vadász témát és nem inná le magát, akkor talán...
Egyébként Robin. Az utolsó részig "szerettem" a karaktert, de azt nagyon elszúrták.
26/39 anonim válasza:
Tőlem messze áll a vadászat, nem iszom, és nem tudok korcsolyázni sem. :D
Így kicsi rá az esély, hogy egy ilyen lánnyal összejöjjek, már a közös érdeklődési körök hiánya miatt is.
27/39 anonim válasza:
Mibajotok ezzel? Mindenki azt csinálja, amit szeret. Ha nem rendszeresen issza a vodkát, azzal sincs gond, mind voltunk tinik! Baj, hogy nem az érdekli, ami a legtöbb vele korú lányt? Azok mégis mihez értenek? A vadászat nem csak lövöldözés ám, a jéghoki meg éppolyan sport, mint a fitness.
28/39 anonim válasza:
Huuuuu, megy ám a lepontozás keményen! Kiváncsi vagyok, ha beütne a krach, a sok ecsethaj merre szaladna... A vadászat nemcsak arról szól, hogy kiülök a lesre azt odadurrantok. Az egy kőkemény sport, állóképesség, nyomolvasás, az erdő ismerete, a fegyver ismerete, ami nemcsak a fiatalokat, de egy felnőtt embert is próbára tenne, mondjuk -17 fokban nem tudom, hogy ki ülne kinn egy 2 nm-es viskóban 8 órát. Azt sem tudom, mit csinálna a sok pösti, ha azért menne fel duplájára a kenyér ára, mert a cukimuki őzikéknek hagytuk letarolni a búzatáblákat. Mellesleg az őzek, ha nem lennének vadászok, évente kb. megduplázzák magukat.
29/39 anonim válasza:
A piát kivéve nincs vele semmi baj. Sokan járnak vadászni még a nők közül is . Ezen kívül meg lehet,hogy egy talpraesett csaj és nem olyan mint a mai csajok többsége., pláza cica .
30/39 anonim válasza:
19-es nekem is Robin ugrott be, de ő whiskey-t iszik :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!