Mit szóltok ahhoz hogy mellettetek a kiscsaj nyomkodja a facebookot beszél 15 férfival, kapja a lájkokat?
Mit szóltok ahhoz hogy mellettetek a kiscsaj telefonál mindenféle gondteher nélkül, nyomkodja a facebookot beszél 15 férfival, kapja a lájkokat, arról beszél hova menjenek wellness hétvégére, vagy melyik 5 csillagos étterembe milyen fullos kaját egyenek, van egy jó munka helye ahol 0 protekcióval bejutott, megkeresi a havi minimum 200ezret, ingyen, alig csinálva valamit, és még ott is mindenki agyon fényezi, hogy juj de jól néz ki, a barátja még támogatja pénzel, amiből mehet a shoppingolás a barátnőkkel,
Ti meg ott vagytok normális hapsiként, kutyának se kelletek, még le is néznek, a kedves hölgyek bzinak gondolnak, és azzal hadakoznak hogy valami nem 100, kerülni kell az ilyen férfiakat, beszéltek max 1-2 haverral, saját önerőből próbáltok mindenféle segitség nélkül fent tartani egy szintet, és nincs semmi ilyen luxus, kényelem
"Ti meg ott vagytok normális hapsiként, kutyának se kelletek"
Normális pasiként van barátnőm. Na, erre mit lépsz? Az igaz, hogy kell rá költeni, amúltkor is bementünk a Lidl-be és vettem neki egy dobozos kakaót, meg egy sört. Hát mit ne mondjak, eléggé földhöz vágott anyagilag...
Te meg folytasd a rinyálást a bombanőkről.
alacsony önértékelésű fickónak gondolnám az ilyet.
ha jól emlékszem a szakneve ÁFCS-átlagos frusztrált csávó.
Várjál csak, én nem tudtam, hogy a lájkokért lehet cuccokat kapni!
Gluténmentes lisztre be lehet váltani a Tesco-ban?
Azt, hogy az ő dolga, semmi közöm hozzá, hogy kivel beszél, hány lájkot kap, meg mennyit ad neki a pasija. Sőt, a pofámról lesülne a bőr, ha a mellettem ülő beszélgetését sasolnám.
Egyébként meg olyan "kapcsolat" nem is kéne, ahol a pénzem miatt van velem a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!