Csak én gondolom, hogy aki a Facebookot szidja, annak az ismerősei a barmok?
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy én azért töröltem magam face-ről, mert szerintem pl. jobb program az Instagram.
Szóval ilyen is van.
Ez inkább a rendszer hibája, hogy adják az emberek alá a lovat. Lehet felsőbb vezetők meg úgy gondolják hogy ebből jó üzlet van nekik megéri, az meg ugye már nem érdekli őket hogy ki hogy használja, lehet meztelenkedni, az már őt nem érinti. De ugyan ez az állammal is, tiszta gladiátor rendszerben élnek a jobbmódúak, Ők azon üzletelnek meg nekik az a "kikapcsolódás, hogy látják, az emberek hogy szedik szét egymást, s csak a pénzt látják a dologba, őt az nem érdekli hogy elvágja egyik ember a másiknak a torkát, vagy hátba szúrja.csak az a lényeg hogy neki a pénz meglegyen és elmondhassa milyen nagy ember.
Sajna az ilyen Beteg emberek vezetik a népet.
Ez a Facebook meg szerintem is, moderálni kéne, hogy aki félmeztelen vagy mell villantós képet tesz fel, azt törölné a rendszer, mert hogy nem Szexuális és egyéb társkereső
Szerintem meg pont hülyeség majdnem az egész.
Közösségbe személyesen van értelme járni. Ráadásul az emberek évszázadokon át megvoltak enélkül, és -lám!- tartották egymással a kapcsolatot.
Kettő előnye van: kitűnő hirdetési felület ingyenesen, és közösségépítéshez is hasznos.
Ismerőseim barmok. Nem készítenek magukról pucér szelfiket - de állandóan ezen a sz@ron lógnak, ahelyett, hogy élveznék az életet, vagy fejlesztenék magukat. De biztosan én vagyok a hülye, hogy nem látom sok értelmét...
(Le lehet pontozni, de attól még ez marad a véleményem.)
Én is így gondolom. Nekem kb. 400 ismerősöm van, de ebből csak kb. 300-nak látom a posztjait. Ezek közül is csak kb. 100 aktív, a többiek csak jelen vannak az oldalon, de ritkán raknak ki dolgokat. Akire nem voltam kíváncsi, arról csak leiratkoztam. Ettől függetlenül még ismerősök vagyunk, ők nem is tudnak róla, hogy nem látom a posztjaikat.
Nekem megkönnyíti a kommunikációt, sok egyetemi anyagot a facebook által szerzek meg pár perc alatt, közös csoportokba rendeződünk érdek szerint, pl. volt osztálytársakkal, munkatársakkal, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!