Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én gondolom, hogy aki a...

Csak én gondolom, hogy aki a Facebookot szidja, annak az ismerősei a barmok?

Figyelt kérdés
Sok olyan kérdés/komment van itt, ami arról szól, hogy milyen rossz az egész Facebook, mert mindenki csak félmeztelen képet rak ki, meg gyúrós fotókat, a lányok pucsítanak stb. Szerintem az nem a program hibája, hogy sokan rosszul használják, és ez inkább a panaszkodóról mond el számomra sokat. Pl. miért nem törli azokat az ismerőseit, akikről megvan a véleménye? Ha nem akarja őket törölni, mert azért jófejek, akkor meg mégis ezt az embertípust kedveli, ha nem is pont a fotók miatt. Most a kérdés kedvéért megnéztem, nekem 402 ismerősöm van, és abból van 3-4 olyan, aki gyúrós/pucsítós képet tesz ki. Egyáltalán nem igaz, hogy mindenki így használja, pl. a gimiből, ahova jártam egy darab ilyen félmeztelen vagy egyéb módon pucsító fotót nem látok. Nyilván mindenki szép képet akar magáról kitenni, de ezek inkább ilyen természetben sétálós izék, azzal nekem nincs bajom.
2016. ápr. 18. 12:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%

Én ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy én azért töröltem magam face-ről, mert szerintem pl. jobb program az Instagram.

Szóval ilyen is van.

2016. ápr. 18. 13:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát oké, én nem használom az Instagramot, nincs is hozzá iPhone-om, meg nem szoktam telefonnal fotózni, inkább fényképezővel. A fényképfeltötlés egy másik kategória. A facebook több mindenre jó, és én most ezt kérdezem.
2016. ápr. 18. 13:07
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez inkább a rendszer hibája, hogy adják az emberek alá a lovat. Lehet felsőbb vezetők meg úgy gondolják hogy ebből jó üzlet van nekik megéri, az meg ugye már nem érdekli őket hogy ki hogy használja, lehet meztelenkedni, az már őt nem érinti. De ugyan ez az állammal is, tiszta gladiátor rendszerben élnek a jobbmódúak, Ők azon üzletelnek meg nekik az a "kikapcsolódás, hogy látják, az emberek hogy szedik szét egymást, s csak a pénzt látják a dologba, őt az nem érdekli hogy elvágja egyik ember a másiknak a torkát, vagy hátba szúrja.csak az a lényeg hogy neki a pénz meglegyen és elmondhassa milyen nagy ember.

Sajna az ilyen Beteg emberek vezetik a népet.

Ez a Facebook meg szerintem is, moderálni kéne, hogy aki félmeztelen vagy mell villantós képet tesz fel, azt törölné a rendszer, mert hogy nem Szexuális és egyéb társkereső

2016. ápr. 18. 13:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Moderálni elképzelhető, hogy kellene, de az embereknek kéne normálisan használni.
2016. ápr. 18. 14:00
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom,nekem nincsenek barátaim.
2016. ápr. 18. 14:08
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Engem az ismerőseim kb. 90%-ának a posztja untat és nem érdekel, de ettől függetlenül nem tartom őket barmoknak. Illetve nem a 90%-át. Mindenkinek más a fontos, és toleráns vagyok ilyen téren.
2016. ápr. 18. 14:32
 7/16 piriiiii ***** válasza:
43%
Viszonylag egyetértek.
2016. ápr. 18. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem meg pont hülyeség majdnem az egész.

Közösségbe személyesen van értelme járni. Ráadásul az emberek évszázadokon át megvoltak enélkül, és -lám!- tartották egymással a kapcsolatot.

Kettő előnye van: kitűnő hirdetési felület ingyenesen, és közösségépítéshez is hasznos.

Ismerőseim barmok. Nem készítenek magukról pucér szelfiket - de állandóan ezen a sz@ron lógnak, ahelyett, hogy élveznék az életet, vagy fejlesztenék magukat. De biztosan én vagyok a hülye, hogy nem látom sok értelmét...

(Le lehet pontozni, de attól még ez marad a véleményem.)

2016. ápr. 18. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Én is így gondolom. Nekem kb. 400 ismerősöm van, de ebből csak kb. 300-nak látom a posztjait. Ezek közül is csak kb. 100 aktív, a többiek csak jelen vannak az oldalon, de ritkán raknak ki dolgokat. Akire nem voltam kíváncsi, arról csak leiratkoztam. Ettől függetlenül még ismerősök vagyunk, ők nem is tudnak róla, hogy nem látom a posztjaikat.

Nekem megkönnyíti a kommunikációt, sok egyetemi anyagot a facebook által szerzek meg pár perc alatt, közös csoportokba rendeződünk érdek szerint, pl. volt osztálytársakkal, munkatársakkal, stb..

2016. ápr. 18. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
Hát amig az emberek alá adják a lovat, addig jogosan érzik a kis lelkük mélyén hogy ők azt megtehetik. Olyan világba élünk ahol a Média manipulációjának köszönhetően nincsenek szabályok,(Mert milyen gáz vagy már ha máshogy csinálod) mert azt sulykolják az emberbe hogy Ezt meg azt megteheted, nincsenek szabályok. Mivan ha bevezetnek egy szabályt ?. az emberek felháborodnak, megsértődnek, mert már nem olyan kényelmes.. Pedig szabályokkal lehetne irányitani a népet egy jobb út felé. Én csak azt sajnálom az emberekbe hogy ennyire elvakultak, nincs ennyi igényük hogy jobb legyen valami, nem tesznek semmit. Olyan mint Hitler hogy vezette az elvakult sok birka német embereket, Több millió katonába azt sulykolta hogy az a jó út ha hidegvérrel ölnek. Ha kilógott valaki azt már elitélték, hogy nem tartozik a nemzethez
2016. ápr. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!