Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én gondolom, hogy aki a...

Csak én gondolom, hogy aki a Facebookot szidja, annak az ismerősei a barmok?

Figyelt kérdés
Sok olyan kérdés/komment van itt, ami arról szól, hogy milyen rossz az egész Facebook, mert mindenki csak félmeztelen képet rak ki, meg gyúrós fotókat, a lányok pucsítanak stb. Szerintem az nem a program hibája, hogy sokan rosszul használják, és ez inkább a panaszkodóról mond el számomra sokat. Pl. miért nem törli azokat az ismerőseit, akikről megvan a véleménye? Ha nem akarja őket törölni, mert azért jófejek, akkor meg mégis ezt az embertípust kedveli, ha nem is pont a fotók miatt. Most a kérdés kedvéért megnéztem, nekem 402 ismerősöm van, és abból van 3-4 olyan, aki gyúrós/pucsítós képet tesz ki. Egyáltalán nem igaz, hogy mindenki így használja, pl. a gimiből, ahova jártam egy darab ilyen félmeztelen vagy egyéb módon pucsító fotót nem látok. Nyilván mindenki szép képet akar magáról kitenni, de ezek inkább ilyen természetben sétálós izék, azzal nekem nincs bajom.
2016. ápr. 18. 12:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Engem az ismerőseim kb. 90%-ának a posztja untat és nem érdekel, de ettől függetlenül nem tartom őket barmoknak. Illetve nem a 90%-át. Mindenkinek más a fontos, és toleráns vagyok ilyen téren."

Ez rendben van, de gondolom nem is szidod őket nyilvánosan, hogy te mennyivel jobb vagy náluk. Nekem is van 1-2 fura dolgot felrakó ismerősöm, mint mondtam, de ha nem törlöm őket, akkor nem írok ki róluk kérdést, hogy mért tesznek ki ilyen képet, meg hasonlók.

2016. ápr. 18. 15:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Azzal egyetértek, hogy az ember járjon közösségekbe, de azzal nem, hogy aki sokat használja a facebookot, annak nincs is élete. A kettő mehet együtt is.
2016. ápr. 18. 15:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem szidom őket, nem bántom őket, szívük joga azt posztolni ami nekik fontos. Lehet, hogy amit én közlök nyilvánosan, az sem érdekli a kutyát sem. Néha az embernek az agyára megy a sok lélekemelő mottó, a napi 10-20 babás fotó , kedvenc zene, de ha ez alapján ítélünk, akkor tényleg mindenki barom :-) Amíg nem az anyukámat szidják, addig én sem szidom őket.
2016. ápr. 18. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
én leszarom az ismerőseimet, ki is vannak követve szinte mind. a facebookban az ereje elképesztő. az az információmennyiség, amit tárolnak, és elemeznek rólad. az, hogy direkt lassítja a telefonod. ezért utálom: túl nagy lett. szinte bármit megtehetnek már. a harmadik világba is ezért juttatják el az internetet: kellenek a felhasználók. hát ez a bajom a facebookkal. de 3 csoport, meg pár oldal miatt mégis használom, mert azokat szeretem.
2016. ápr. 18. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát valószínűleg igen, csak te... Az egész facebook már akkorává nőtte ki magát, hogy csak a hülyeségek terjednek ott meg a félrevezetések.

Sokan csak a facebook on olvassák a híreket, ott meg tulajdonképpen bármi terjedhet, akkora óriási baromságok, hogy nem lehet igaz. És ez akkor tudatosul igazán az emberben, mikor kommunikálsz egy ilyen facebook lakóval, és érzed azt a végtelen ostobaságot és fals infókat... Kiugranál az ablakon legszívesebben, minthogy ilyenek között élj.

De amúgy igen, sokkal egyszerűbb ha az embernek csak olyan ismerősei lennének fent akivel kommunikál is, de akkor kb. mindenkinek 10-40 ismerőse lenne, nem átlag 300-400...

De ez van ez egy ilyen ördögi kör, az embereket idegesítik az idióták, de nem törlik le az idiótákat, és megy a panaszkodás.

2016. ápr. 18. 17:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom, hogy csak az legyen az ismerősünk, akivel kommunikálunk, mert van, akivel már nem beszélek gyakran,d e elképzelhető, hogy egyszer majd akarok vele találkozni. Pl. a volt osztálytársaimmal nem lettünk szoros barátságban,d e bajom sincs velük, egyszer majd érik egy osztálytalálkozó. Vagy vannak emberek, akik szimpatikusak, de külföldön élnek, vagy egyszerűen nem beszélek mindenkivel jelenleg, de szép emlékek miatt érdekel, mi lett belőlük. Én csak azt gondolom, hogy akit nem szívesen látunk, azt törölhetnénk. Nem baj, ha valakinek van 400 ismerőse, nekem is van, de pl. a gimis osztályomból utáltam 5 embert, azok nem ismerőseim. Vagy sosem értem, hogy hogy fordulhat elő, hogy valakinek beszólnak a Facebookon. Miért őrizgeti őket?

Az alapján, amit mondotok, azt hiszem, meg kell köszönnöm, hogy az ismerőseim viszonylag normálisak, vagy ha butaságokat raknak fel, akkor sem égbekiáltóan.

2016. ápr. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!