Csak én gondolom, hogy aki a Facebookot szidja, annak az ismerősei a barmok?
"Engem az ismerőseim kb. 90%-ának a posztja untat és nem érdekel, de ettől függetlenül nem tartom őket barmoknak. Illetve nem a 90%-át. Mindenkinek más a fontos, és toleráns vagyok ilyen téren."
Ez rendben van, de gondolom nem is szidod őket nyilvánosan, hogy te mennyivel jobb vagy náluk. Nekem is van 1-2 fura dolgot felrakó ismerősöm, mint mondtam, de ha nem törlöm őket, akkor nem írok ki róluk kérdést, hogy mért tesznek ki ilyen képet, meg hasonlók.
Hát valószínűleg igen, csak te... Az egész facebook már akkorává nőtte ki magát, hogy csak a hülyeségek terjednek ott meg a félrevezetések.
Sokan csak a facebook on olvassák a híreket, ott meg tulajdonképpen bármi terjedhet, akkora óriási baromságok, hogy nem lehet igaz. És ez akkor tudatosul igazán az emberben, mikor kommunikálsz egy ilyen facebook lakóval, és érzed azt a végtelen ostobaságot és fals infókat... Kiugranál az ablakon legszívesebben, minthogy ilyenek között élj.
De amúgy igen, sokkal egyszerűbb ha az embernek csak olyan ismerősei lennének fent akivel kommunikál is, de akkor kb. mindenkinek 10-40 ismerőse lenne, nem átlag 300-400...
De ez van ez egy ilyen ördögi kör, az embereket idegesítik az idióták, de nem törlik le az idiótákat, és megy a panaszkodás.
Én nem gondolom, hogy csak az legyen az ismerősünk, akivel kommunikálunk, mert van, akivel már nem beszélek gyakran,d e elképzelhető, hogy egyszer majd akarok vele találkozni. Pl. a volt osztálytársaimmal nem lettünk szoros barátságban,d e bajom sincs velük, egyszer majd érik egy osztálytalálkozó. Vagy vannak emberek, akik szimpatikusak, de külföldön élnek, vagy egyszerűen nem beszélek mindenkivel jelenleg, de szép emlékek miatt érdekel, mi lett belőlük. Én csak azt gondolom, hogy akit nem szívesen látunk, azt törölhetnénk. Nem baj, ha valakinek van 400 ismerőse, nekem is van, de pl. a gimis osztályomból utáltam 5 embert, azok nem ismerőseim. Vagy sosem értem, hogy hogy fordulhat elő, hogy valakinek beszólnak a Facebookon. Miért őrizgeti őket?
Az alapján, amit mondotok, azt hiszem, meg kell köszönnöm, hogy az ismerőseim viszonylag normálisak, vagy ha butaságokat raknak fel, akkor sem égbekiáltóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!