Volt már hogy csak úgy szimplán sz*rul éreztétek magatokat mindig? Úgy mint ha már elment volna mellettetek az élet, ráadásul éreztétek hogy nem vagytok jó helyen, mert a ti helyetek az életben nem ott lenne ahol vagytok?
Én minden nap úgy érzem hogy nem ott vagyok az életben ahol lennem kellene. Van melóm meg minden, de valahogy semmiben sem lelem örömöm és az egyetlen dolog ami izgat az az a kérdés hogy vajon miért nem izgat semmi a világon? Szóval ti éreztétek már így magatokat? Esetleg lenne valami tippetek azon kívül hogy emeljem fel a seggem és kezdjek valamit magammal. Mert hogy ezt mindig megkapom, csak azt nem mondja meg soha senki hogy egészpontosan mit is csináljak...pedig jó lenne mert fogalmam sincs.
20/F
Szokott idegesíteni?
Mert engem néha már nagyon. :/
Blade Bone: Én igyekszem, de sajnos már a zenélésben sem lelek sok örömöt, pedig az volt az egyetlen dolog régebben ami úgy igazából érdekelt. :D
Utolsó: Szívemből szóltál az első mondatoddal.
Én már 18 éves korom óta túl öregnek érzem magam mindenhez. :D
Nem. Logika segítségével rég elértem a elme szintet ahol nem érzek negatívot bármi is történjen.
Kutass amíg élvezetforrásra nem találsz.
Ne profitra vagy rendszerbeli életre menny.
Fejlődésedre és élvezetre. Hisz ez számít csak életben igazán. Tapasztalás, fejlődés és boldogság.
Mind két útra nagyon könnyű rálépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!