Jún.30-án bezár az iwiw. A facebookot mikor fogják szintúgy elhagyni az emberek?
Hát nekem volt régebben egy fél éves kapcsolatom, ami alatt szinte nem is gépeztem, mert teljesen lefoglalt a barátnőm, aztán vége lett, leültem gép elé, felmegyek MSN-re és sehol senki.
Mondom, mi a franc van? Hol vannak az emberek, he? Hát mindenki a Facebook-ot tolta. Nem is értettem, mert az MSN milliószor jobb volt a fészbuknál és még mindig ez a véleményem az egészről.
11:20
Az a kapcsolat ami fb miatt ment szét, amúgy is halálra volt ítélve. Fb csak meggyorsította a dolgot, mondhatni időt spórolt a feleknek, 5 év helyett csak fél évig szenvedtek egymás mellett.
Amikor megunják, amikor lesz valami érdekesebb, újabb, népszerűbb.
(Azt a hülyeséget meg hagyjuk már, hogy hogy a párkapcsolatoknak árt a Facebook, egyetlen általam ismert párkapcsolatra sem volt káros hosszútávon, semmi köze a kapcsolatok megromlásához. Jó, valamire mutogatni kell, tudom, de ne ilyen hülyeségre már! :) )
Én úgy sejtem, hogy ahogy lecseng a Facebook mánia, kitalálnak helyette valami mást. Úgyhogy végül is szinte mindegy is, hogy mikor következik be.
Ja, hogy itt mindenki ismerkedésre használja a Facebook-ot! Az más! :)
Nekem a barátaim, a közeli ismerőseim és a rokonaim a Facebook ismerőseim, néha megnézegetjük egymás családi képeit, írunk pár sort. Másfelől recepteket, verseket, vicceket szoktam olvasgatni, híres és kevésbé híres festők képeit nézegetni rajta.
Ilyen téren jó, hogy sok mindent meg lehet találni egy helyen. Kutyát is fogadtunk már örökbe akit a Facebook-on találtam, ha nincs az oldal, valószínű, nem találok rá.
Szóval vannak hasznos funkciói a sok felesleges sallang mellett, attól függ, ki mire használja.
Ha valakit a gagyi funkciók érdekelnek, vagy az, hogy kamu profilokra írogasson, az már egyéni hiányosság.
Jól van látom megint megy a hiszti, h mert nem lájkolták elegen, h meglett az érettségi kettes.
Így feljövök és f....aszságokat írkálok, mert bedurciztam a Facebookra.
Arról nem is beszélve, h mekkora hülyeség a lájk...
Ohhh Jeah!
"Az emberek rá fognak jönni arra, hogy többet árt mint használ."...Aztán átmennek másik oldalakra :D
Amúgy a Facebook elég jó helyzetben van, ettől függetlenül nem a vesztét kell akarni, hanem meg kell tanulni vele/nélküle élni. Mint a telefon vagy bármi más, alapvetően hasznos is lehet, de te döntöd el hogy mire használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!