MyVIP, iWiW, vagy Facebook? Vélemények? én Facebookot szeretem a legjobban, de a legtöbb ismerősöm myVIP-en van fent.
Figyelt kérdés
már csak azért használom a myvipet mert ott van fennt a legtöbb ismerősöm.. le is töröltem minden képemet..2009. okt. 20. 21:38
1/10 anonim válasza:
Nekem az iwiw a kedvencem =) bár myvipem is van de nem sűrűn megyek fel rá.Talán le is törlöm magam róla xD
2/10 anonim válasza:
Mostanában facebook, előtte myvipes voltam. Mostmár nem igazán szeretem a myvipet főleg mióta lehet látni, hogy kit nézek meg. Az iwiwet az alkalmazások miatt szeretem, egyébként annyira nem. Főleg mióta az üzenőfal helyett minden hülyeség jelenik meg. Én hotdog párti vagyok, azt szeretem a legjobban, de azt inkább ismerős és barátok szerzésére, mintsem megtalálására használom.
3/10 anonim válasza:
engem az iwiwen kijelölt torgyán jozsef szerintetek vissza jelöljek ?
4/10 anonim válasza:
MyVIP: Fail
iWiW: Fail
Facebook: True!!
Hívd meg minden barátodat facebookra! Én is facebookon vagyok, de az ismerőseim 90%-a iwiw vagy myvip
myVIP lassú, mert tele van fos körlevelekkel, iWiW bonyolult és sokan oltják, facebook a legjobb!! de még ott van a twitter is :)
5/10 anonim válasza:
facebook..amióta ismerem és a többiek is..bár iwiwen meg myvipen 400x annyi ismerős van fent..de facebookon tökjól ellehet szórakozni :)
6/10 anonim válasza:
Én az iwiw-et szeretem jobban, van myvip-em is, de nem igazán szoktam felmenni rá.A facebookot még nem próbáltam, talán majd ha egyszer meghív rá valaki!Myvip nem nyerte el tetszésem, még képet sem nagyon lehet rá feltölteni!
7/10 A kérdező kommentje:
10:44 a facebookra nem kell meghívó, te magad regisztrálhatod magad!
2009. okt. 23. 11:27
8/10 anonim válasza:
Facebook a legjobb, és nekem egyre több ismerősöm van fent, szóval lassan ugyanolyan lesz.:)
Iwiw szerintem nagyon gagyi, myvipnak jobb a designja, de nagyon lassú, és folyton rossz.:S
szóval: F A C E B O O K
9/10 anonim válasza:
Én írtam, hogy ha meghív valaki, akkor kipróbálom!
nos, nem kellett meghívó, és sokkal jobb, mint az iwiw!!!!szinte egész nap ott lógok, amikor tehetem.
Angol tudásomat tudom fejleszteni, mert rengeteg különböző országból felvettem/felvettek embereket/emberek.
10/10 anonim válasza:
nekem a Myvip tetszik a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!