Miért szólják meg legtöbb esetben az olyan párokat, ahol nagyok a különbségek? Gondolok itt származási, értelmi, kor- vagy akár anyagi eltérésekre.
Értem. Igazából arra vonatkozott a kérdés, hogy láttam olyan házaspárt, ahol az egyik fél fekete volt, míg a másik magyar. Olyat is látni, hogy a férj gázszerelő, míg a felesége tanítónő, mégis működik a dolog. :)
Olyasmire is adódott példa, hogy a hölgy egy nálánál 20 évvel idősebb férfival jött össze, mégis életük végéig kitartottak egymás mellett. De előfordult az is, hogy az egyik fél szegény, míg a másik tehetős családból származott, mégis összekötötték az életüket.
Való igaz, hogy ami érvényes X-re, az érvénytelen Y-ra. Akadnak olyan kapcsolatok, ahol sikerül áthidalni a kisebb-nagyobb szakadékot, míg máshol nem. Arra akartam kilyukadni, hogy egy jó párkapcsolat igazából a felek kompromisszumkészségén áll vagy bukik. :) Ha ez nincs meg, teljesen mindegy, hogy aprók-e az eltérések, vagy nem.
Kb nekem is ezek a gondolataim ezzel kapcsolatban amiket már leírtatok.
Ha konkrétan a kérdésre koncentrálunk, hát a fene se tudja. Nem tudom h miért jó ez hogy szeretnek mással törődni az emberek maguk helyett. Pl.: Egy ázsiai nő egy európaival vagy feketével házasodik össze.. nem értem h ez miért is érdemelne negatív megjegyzést. Max azaz eset amikor egy fiatal lány vagy fiú egy nála jóval idősebb emberrel van aki még ronda is, ott azért valószínű h a pénz játszik szerepet noha biztos vannak kivételek is de lássuk be azért az a célszerűbb ha nem nagy a korkülönbség. De ez a mai világ még mindig jobb egy fokkal mert csak a duma megy de régen vérre menő volt sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!