Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megvert a barátom, mit tegyek?

Megvert a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külföldi pasim van akit nagyon szeretek, kinnt lakok nála, de nagyon rövid pórázon tart, sokat veszekszünk ezmiatt.... Bosszúból megcsaltam, ő pedig eléggé megvert... És azóta többször is előfordult. Ennek ellenére nagyon szeretem, nem akarom elhagyni. Mi lehetne a megoldás?
2016. szept. 18. 20:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%

beszarok...

azt írja azért mert a környezetében elterjedt a megcsalás ezért gyakorlatilag nem elítélendő és patkány dolog.

talán azért fordul ki magából a felismerhetetlenségig,mert ennél megalázóbbat párkapcsolatban nem lehet emberrel tenni.

amúgy a verés után miért nem hajított ki téged?

nem értem.

2016. szept. 19. 00:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján a barátod a tulajdonaként kezel és hirtelen haragú, agresszív embertípus. Rengeteg cikket olvasni arról, hogy az ilyen típusú férfiak bosszúálló típusok, ha elhagyja, megcsalja a nő őket, akkor éktelen haragra gerjednek és bosszúból savval leöntik, megcsonkítják vagy jobb esetben csak félig agyonverik az asszonyaikat. A te döntésed, hogy maradsz mellette, de egy időzített bomba mellett élsz, aki nem képes uralni az indulatait.
2016. szept. 19. 03:14
 23/25 A kérdező kommentje:
Igazatok van... Meg is érdemlem amit tett
2016. szept. 19. 09:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor csomagolj és indulj haza. Új életet kell kezdened. Nehéz lesz ezt megtenni, mert kialakult egy függőség nálad, ne gondolkozz, csak csináld. Gyere haza.
2016. szept. 19. 09:39
 25/25 A kérdező kommentje:
Még gyűjtsél hozzá egy keveset öreg;)... Aztán meggondolom... De köszi a hasznos kommentet itt egy keksz 🍪
2016. szept. 19. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!