Többször is megvert a barátom, mit csináljak? Többi lent
Két éve vagyunk együtt, de csak kicsivel több, mint fél éve agresszív lett. Már többször is megütött olyan csekélységekért, mert nem értem haza időben a munkahelyemről, vagy mert veszekedésnél kiálltam magamért, és erre feldühödött. A szexre is erőszakkal vesz rá... azt mondta, ha elhagyom, megöl, erre nagyon megijedtem. Félek tőle, mert bármire képes és van pár kapcsolata, tudom. A melóhelyemen viszont megismerkedtem egy sráccal két hónapja: nagyon kedves velem, mindig hozzám jött rendelni (pultos vagyok), és aztán hazafelé menet egyszer megcsókolt. Azóta egyszer lefeküdtünk és amikor csak tudunk, együtt vagyunk, bár a barátom véreres szemeit látva sokszor kiver a víz. A fiú csak annyit tud, hogy a barátommal megromlott a kapcsolatom, de akkor biztos, hogy bajba sodorná magát, ha azt is tudná, kezet emelt rám... szó volt róla, hogy el is költözhetnénk a fővárosba, mert ott lesz állása. Mit tegyek? Imádom ezt a srácot, a barátom viszont rettegésben tart.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!