Megvert a barátom, mit tegyek?
NEM fog megváltozni,aki egyszer megüt az megfog többször is,és még és még és a végén amikor neki jó... Sok ilyen pasit ismerek aki veri a feleségét,barátnőjét és nem változnak meg soha...
Ha muszlim akkor pedig ne várj tőle semmi jót,ők nem veszik ember számba sem a nőt,olvass utána...
Menekülj amíg tudsz...
A barátom nem muszlim, hanem kelet európai...
Tudom hogy csúnya dolog volt megcsalnom, nem sértődök meg rajta hogy itt lek.....tak ez miatt, de ez nem ilyen egyszerű. Tényleg nagyon szeretem de annyira el voltam keseredve hogy ez akkor valamiért jó bosszúnak, jó vígasznak tűnt, aztán megbántam de most már mind1....
Elég naiv az aki a megcsalás miatt ennyire elítél engem, oké hogy nem volt szép dolog de nagyon sok ilyen van manapság... Nem is ez a lényeg...
Tényleg nagyon szeretem ezt a srácot, és szeretnék valami megoldást találni arra hogy ne kelljen elhagynom de ne is verjen meg...
Teljesen kifordul olyankor önmagából, mintha nem is ő lenne...
"és szeretnék valami megoldást találni arra hogy ne kelljen elhagynom de ne is verjen meg."
Nem fogsz tudni erre megoldást találni - és sajnos ez csak egyre rosszabb lesz,akármit mond!
"Teljesen kifordul olyankor önmagából, mintha nem is ő lenne."
Beteg - de TE NEM TUDOD MEGGYÓGYÍTANI!
Azonnal csomagolj és gyere haza.
Túl leszel rajta, jobb lesz az életed.
Tudod, segíteni is csak annak lehet, aki engedi.
Ha egy pillanatra sem vagy hajlandó kinyitni a szemed, hogy netán véletlenül meglásd a fájó igazságot, akkor csak szenvedj.
Bár szerintem egy alapos elmeorvosi vizsgálat nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!