Lind L Tailor kérdése:
Ázsiaiakról Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 15:36
1/8 anonim válasza:
sárgák
kicsi a farkuk
jók matekból
nagyon rá tudnak függni az online játékokra
2/8 anonim válasza:
Kire gondolsz? Sárgákra, zsidókra vagy arabokra?
3/8 anonim válasza:
Elég megnézni "remek" videot róluk vagy elolvasni a "remek" véleményeket.Összefoglalva ne higyj médiának hú de jók ők.
4/8 anonim válasza:
Ázsia hatalmas kontinens. Éppúgy ázsiai egy szibériai eszkimó, mint egy észak-koreai nyárspolgár, vagy éppen egy japán mérnök, kuvaiti olajsejk, izraeli rabbi, jurtában élő mongol, rizstermesztő bangladesi, indonéz programozó (hogy csak kiragadott sztereotípiákat soroljak).
5/8 anonim válasza:
Rendkívül intelligens dolog egy teljes rasszról (mongoloid) kérdezni véleményt. Várj egy kicsit, gyorsan megyek is, és megismerkedem egytől egyig az összessel, majd mondok neked róluk hatvan különböző, egymással akár ellentmondó véleményt, jó?
Ahány ember, annyi féle - és ezt nem (feltétlenül) befolyásolja az, hogy ázsiai-e az egyén avagy sem.
6/8 A kérdező kommentje:
5.nek a véleményével egyet értek én fogalmaztam rosszul mivel azt akartam kérdezni csak javítani már nem tudom a kérdést hogy milyen a benyomásotok az ázsiaiakról
2016. szept. 18. 17:57
7/8 anonim válasza:
Bírom a japánokat és a koreaiakat, a többit nem.
A japánok extrém kedvesek, ha lesz lehetőségem szívesen kiköltöznék oda.
8/8 anonim válasza:
Ha a világon egy helyre lehetne csak atomot dobni,akkor azt Kínára dobnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!