Piszkálnak a suliba, azért mert nincs sok ruhám. Mit csináljak?
Sziasztok, 15 éves lány vagyok. Sajnos elég szegény vagyok ami azt jelenti hogy van 2 nadrágom egy pólóm és egy pulcsim amibe járni tudok. A suliba folyton megszólásokat kapok hogy: "Úristen csak ez az egy pólód van?" "Nem rohadt még rád az a póló?" stb.. Engem is zavar hogy nem tudok csinosan és változatosan felöltözni holott a lányok többségének van vagy 300 ruhadarabja :(
Kérlek segítsetek nem akarok így már suliba menni
Leírod privátban,hogy miért nem fogadsz el segítséget?
Hű,szép kort él a kutyusod. Jó egészséget kívánok neki.
Gyönyörű vagy #33 !
Lopásra bíztatni egy kislányt és még instrukciókat is adni.... Szép teljesítmény! Gratulálok!
Azért próbáld meg pozitívan látni a dolgokat :) Egyébként egy dologgal akármit tudsz kezdeni anélkül, hogy nagyon pénzt kéne beleölni: a hajaddal. Tudom, hogy az nem öltözködés, de azzal kicsit változatosabbá tudod tenni a mindennapi viseletedet, ha egyszer befonod, kiegeded, ha elég hosszú, kontyba csavarod, stb. Ha esetleg szülinapra, ilyesmire tudsz kérni valamit és nincs valami, ami megelőzné, akkor kérhetsz egy ruhát. Vagy ha van valami kevésből, próbálj meg félretenni, és pl ezer-kétezer forintból már kijöhet valami. De ha találsz turkálót, ott kevesebbért is vannak márkás cuccok, nálunk pl most "minden darab 100 ft" akció van. Ha egyszer másik városban jársz, ott is körbenézhetsz, hátha ott van ilyesmi akció. Nem lehet megmondani egy ruháról, hogy honnan van ;)
Illetve majd elmehetsz nyáron diákmunkára és ott is adnak valamennyi pénzt, amiből tudnál ruhát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!