Piszkálnak a suliba, azért mert nincs sok ruhám. Mit csináljak?
Sziasztok, 15 éves lány vagyok. Sajnos elég szegény vagyok ami azt jelenti hogy van 2 nadrágom egy pólóm és egy pulcsim amibe járni tudok. A suliba folyton megszólásokat kapok hogy: "Úristen csak ez az egy pólód van?" "Nem rohadt még rád az a póló?" stb.. Engem is zavar hogy nem tudok csinosan és változatosan felöltözni holott a lányok többségének van vagy 300 ruhadarabja :(
Kérlek segítsetek nem akarok így már suliba menni
Megértem,hogy szegények vagytok és sajnálom. :( Én is úgy nőttem fel,hogy sokszor jártam lyukas talpú cipőben... Ezért megfogadtam,ha felnövök minden más lesz.Hála Istennek,sikerült elérnem a célomat.
Figyelj,szerintem jelenleg annyit tudsz tenni,hogy ezt megbeszéled a szüleiddel,megkéred szépen őket,hogy szeretnél pár száz forintot kérni. Cserébe ajánld fel,hogy segítesz otthon,stb.
Ha sikerülne pár száz forintot kérned,akkor a turkálókban körül nézhetnél. Na nem a drágábbakban,hanem az olcsóbbakban. Vannak adományboltok is,ott tényleg minden nagyon olcsó.Ráadásul szokott lenni kitéve "ingyen elvihető" feliratos doboz,amiben ruha,cipő,ilyesmik vannak. Nálunk ez pont a szomszédban van,azért tudom ennyire. Rálátok az ablakból is meg napi párszor elmegyek előtte.
Figyelj,ha megírod honnan vagy,akkor nagyon szívesen adok pár ruhadarabot,ha jó a méretünk. 36-38 és M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!