Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit értünk depresszió alatt?...

Mit értünk depresszió alatt? Mik annak a "tünetei"? Mikor érzünk olyat? +leírás

Figyelt kérdés

A napokban olyan letört vagyok, egy fiú miatt.

Ha ott van a közelemben akkor minden jó, de ha valaki mással beszél vagy van akkor olyan szomorú leszek, és igen szerelmes vagyok belé. B.nőm kifaggatta az egyik oszi.társam aki jóban van azzal a fiúval és b.nőm elmondta hogy az a lány szereti és elméletben kérdezz felelekben a fiú olyanokat kérdezgetett a lánytöó ami a szerelemre vonatkozik. Meg annak a lánynak egy fiú is segít abba hogy összejöjjenek meg mindenki más is. És én szomorú vagyok, de nem merek senkinek se erről beszélni. Tanácsokat kérek..

2016. szept. 16. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki rossz kedvű nem kell mindjart ráfogni, hogy depreszios...
2016. szept. 16. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Te nem depressziós vagy csak lelkileg őrlődő. A depressziós ember olyan, mint én. Állandóan levert, alig bír felkelni és enni. Képtelen teljesíteni (munka, tanulás). Öngyilkos gondolatai vannak egy-egy negatív élmény után. Nagyon szorong az emberek között, nincsenek barátai és egész nap csak néz ki a fejéből.
2016. szept. 17. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor egy cipőben járunk.
2016. szept. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!