Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert baj az, ha valaki nem...

Miert baj az, ha valaki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Ugy vettem eszre, hogy eleg nagy felhaborodast valt ki nehany emberbol az, ha valaki nem szereti es nem is szeretne gyereket. Miert?

Van ilyen ferfiben es noben is. Ket ilyen ember boldogan le tudja elni az eletet egymas mellett gyerekek es unokak nelkul is.

2016. szept. 12. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert aki nem szereti a gyerekeket, az folyton leszidja őket, és lelki terrorba taszítja őket.
2016. okt. 31. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:

11 olyan is van, de olyan is van, aki nem megy gyerek közelébe és nem vállal gyereket, mert tudja, hogy nem szereti őket.

Az én apám "szerette" a gyerekeket, de azt is szerette, ha tőle függ mások élete és félnek tőle, mert az a tisztelet jele volt nála.

Mi nem szerettük ezt, de ő szeretetből volt olyan, hogy lelkileg terrorizált és fizikailag bántalmazott és érzelmileg zsarolt. ;) nem lehet okom panaszra, csupa szeretetből kaptam a pofonokat :)

De el tudom képzelni, amit te leírtál.

2016. okt. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!