Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a ducibb,...

Miért van az hogy a ducibb, kövér lányok alig mosolyognak?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy egy lánynak nincs más dolga csak hogy mosolyogjon. Ennyire zavarná őket az, hogy ducibbak? Millió meg egy olyan ember van akiknek tetszenek a molettebb lányok...

2016. szept. 11. 21:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
*agresszivak, férfiasak.
2017. jún. 13. 10:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Általánosítás. Rosszakat észlesz.
2017. jún. 13. 10:59
 23/29 anonim ***** válasza:

#19: Miért van az, hogy egyes telt lányoknak nincs ez a gondjuk? Pedig ugyanazt élik át.

A legnagyobb baj a szemlélet. Ha neked azok a hozzászólások tűnnek fel, amik negatívak és ignorálod azokat, amelyek pozitívak, akkor érthető, hogy nem leszel rendben. Szemüveges vagyok. És? Nézegessem a pápaszemes beszólásokat vagy azokat, amelyek szerint a szemüveg jól áll?

2017. jún. 13. 11:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol, ember. Mindenhol. A "body-positive" maszlag inkább idegesíti az embereket, minthogy megértsék.

Egy átlagos testalkatú lány is KÖVÉRNEK (!!) van nevezve, nem tűnt fel? Itt is így van, és a való életben is.

És itt most nem az egészségre káros módon kövér nőkről beszélek, hanem azokról, akiken csak egy kicsi plusz van, már kapják a kéretlen véleményeket. Akkor mit érezhetnek a tényleg kövérek?

2017. jún. 14. 14:48
 25/29 anonim ***** válasza:

#24: Pont erről írtam feletted: "Ha neked azok a hozzászólások tűnnek fel, amik negatívak és ignorálod azokat, amelyek pozitívak, akkor érthető, hogy nem leszel rendben."

Ha a bádipozitív és az elfogadásról való beszélés is rossz, meg a negatív vélemények is rosszak, akkor mi jó?

Az a helyzet, hogyha valaki siránkozni akar, rosszul akarja érezni magát, az megoldja a dolgot és ezt teszi.

2017. jún. 15. 00:11
 26/29 anonim ***** válasza:

Azt veszi észre az ember, amiből a legtöbb van. A sok gyalázás között igen elenyészően tűnik csak fel az a néhány kis dícséret.

2017. jún. 15. 23:31
 27/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a nő a válaszadók szerint "asszonyos", "túlsúlyos", "pufi a hasa, bombanő lehetne ha lefogy". Valamint egy válaszadó szerint a vékonyabb nők vonzóbbak, de azért nem küldené el.

Igen, itt tartunk.

2017. jún. 19. 22:08
 28/29 anonim ***** válasza:

#26: Ez az állítás így nem igaz. Az ember nem azt veszi feltétlenül észre, amiből a legtöbb van, hanem azt, amit a leginkább akar. Nagyon kevés ember képes objektíven megvizsgálni azt, amiben érzelmileg érintett.

A volt barátnőimet, akik közt ketten is 100 kiló felettiek voltak, miért nem gyalázták? Nekik miért a dicséret tűnt fel?

A képen látható nőről hol mondták ezt? Nála teltebb nőkre is simán mondják azt, hogy szép. Facebookon pl. benne vagyok egy csoportban, ahol szétoltják a túlsúlyosokat. A másikban dicsérik.

2017. jún. 20. 00:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Én inkabb az ellenkezőjét figyeltem meg. De ha így is van, ahogy írod,ne csodáld, mert általában rájuk se mosolyog senki, és kicsit sem kedvesek velük. Pl. én 63-64 kg 173 centi vagyok, és én is kapom a napjába ezer megvető pillantást, meg néha be is szólnak. Manapság 50 kiló felett egy nőt kutyába se vesznek, akkorbmite föl is legyenek olyan mosolygósak, jókedvűek?
2018. aug. 5. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!