Miért van az hogy a ducibb, kövér lányok alig mosolyognak?
#19: Miért van az, hogy egyes telt lányoknak nincs ez a gondjuk? Pedig ugyanazt élik át.
A legnagyobb baj a szemlélet. Ha neked azok a hozzászólások tűnnek fel, amik negatívak és ignorálod azokat, amelyek pozitívak, akkor érthető, hogy nem leszel rendben. Szemüveges vagyok. És? Nézegessem a pápaszemes beszólásokat vagy azokat, amelyek szerint a szemüveg jól áll?
Mindenhol, ember. Mindenhol. A "body-positive" maszlag inkább idegesíti az embereket, minthogy megértsék.
Egy átlagos testalkatú lány is KÖVÉRNEK (!!) van nevezve, nem tűnt fel? Itt is így van, és a való életben is.
És itt most nem az egészségre káros módon kövér nőkről beszélek, hanem azokról, akiken csak egy kicsi plusz van, már kapják a kéretlen véleményeket. Akkor mit érezhetnek a tényleg kövérek?
#24: Pont erről írtam feletted: "Ha neked azok a hozzászólások tűnnek fel, amik negatívak és ignorálod azokat, amelyek pozitívak, akkor érthető, hogy nem leszel rendben."
Ha a bádipozitív és az elfogadásról való beszélés is rossz, meg a negatív vélemények is rosszak, akkor mi jó?
Az a helyzet, hogyha valaki siránkozni akar, rosszul akarja érezni magát, az megoldja a dolgot és ezt teszi.
Azt veszi észre az ember, amiből a legtöbb van. A sok gyalázás között igen elenyészően tűnik csak fel az a néhány kis dícséret.
Ez a nő a válaszadók szerint "asszonyos", "túlsúlyos", "pufi a hasa, bombanő lehetne ha lefogy". Valamint egy válaszadó szerint a vékonyabb nők vonzóbbak, de azért nem küldené el.
Igen, itt tartunk.
#26: Ez az állítás így nem igaz. Az ember nem azt veszi feltétlenül észre, amiből a legtöbb van, hanem azt, amit a leginkább akar. Nagyon kevés ember képes objektíven megvizsgálni azt, amiben érzelmileg érintett.
A volt barátnőimet, akik közt ketten is 100 kiló felettiek voltak, miért nem gyalázták? Nekik miért a dicséret tűnt fel?
A képen látható nőről hol mondták ezt? Nála teltebb nőkre is simán mondják azt, hogy szép. Facebookon pl. benne vagyok egy csoportban, ahol szétoltják a túlsúlyosokat. A másikban dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!