Miért van az hogy a ducibb, kövér lányok alig mosolyognak?
Általában a ducibb lányok többet mosolyognak. Ennek biológiai oka is van, de már nem emlékszem, mit olvastam róla.
#5: A barátnőm 100 kiló feletti, én átlagosnál kicsit sportosabb alkatú. Igaz, nem 180 centi, csak 176.
Soha, senkitől nem kaptunk köpködést és fújolást. Az elején ő is azt hitte, hogy mindenki őt nézi, amikor végigmegy az utcán. Több duci lányt is ismerek, akikkel mentem már végig utcán. Mindegyikük csak bemesélte az egészet magának és senkit sem érdekeltek a járókelők közül.
"A barátnőm 100 kiló feletti"
Ahhhahhahha!!!!!!!
Epp ez az,hogy egy ducibb lánynak sokkal pozitívabb,vidámabb a kidugárzása és szinte mindig nevetnek,míg a vékonyak ennek ellenkezője.
Igaz sose voltam duci,de amióta nagyon lefogytam mindenki baszogat,h milyen búval bélelt lettem meg depis és sosem mosolygok,mikor meg teltebb voltam életvidám voltam és mosolyogtam,ha kellett,ha se.
Mindenhol.
Èn 68 kg vagyok, ès zavar ez a gondolkodásmód hogy a nő max 50 kg-ig nő.
Itt gyakorin is.
Pl a 160 cm magassághoz azt írják, hogy kb 42 kg-nak kellene lenni, èn a 68al súlyosan elhízott vagyok a mostani látásmód szerint..
Nem sok mosolygásra ad okot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!