Miért van az hogy a ducibb, kövér lányok alig
mosolyognak?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy egy lánynak nincs más dolga csak hogy mosolyogjon. Ennyire zavarná őket az, hogy ducibbak? Millió meg egy olyan ember van akiknek tetszenek a molettebb lányok...
Általában a ducibb lányok többet mosolyognak. Ennek biológiai oka is van, de már nem emlékszem, mit olvastam róla.
#5: A barátnőm 100 kiló feletti, én átlagosnál kicsit sportosabb alkatú. Igaz, nem 180 centi, csak 176.
Soha, senkitől nem kaptunk köpködést és fújolást. Az elején ő is azt hitte, hogy mindenki őt nézi, amikor végigmegy az utcán. Több duci lányt is ismerek, akikkel mentem már végig utcán. Mindegyikük csak bemesélte az egészet magának és senkit sem érdekeltek a járókelők közül.
2016. szept. 12. 02:37
12/29 anonim válasza:
"A barátnőm 100 kiló feletti"
Ahhhahhahha!!!!!!!
2016. szept. 12. 09:14
13/29 anonim válasza:
#12: Ezen mégis mi olyan vicces?
2016. szept. 12. 10:30
14/29 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy nyomorult az a vicces neki...
2016. szept. 12. 17:00
15/29 anonim válasza:
Epp ez az,hogy egy ducibb lánynak sokkal pozitívabb,vidámabb a kidugárzása és szinte mindig nevetnek,míg a vékonyak ennek ellenkezője.
Igaz sose voltam duci,de amióta nagyon lefogytam mindenki baszogat,h milyen búval bélelt lettem meg depis és sosem mosolygok,mikor meg teltebb voltam életvidám voltam és mosolyogtam,ha kellett,ha se.
2016. szept. 13. 07:29
16/29 anonim válasza:
Mégis mi okuk lenne rá, ha napi szinten elhitetik velük, hogy értéktelenek, csakmert nem vékonyak? :D Ezt látják és hallják mindenhol, nehéz figyelmen kívül hagyni, frusztráltan mosolyogni. Van, akinek nem megy.
2017. jún. 12. 23:22
17/29 anonim válasza:
Hát nem tudom, semmi összefüggést nem tapasztaltam a testsúlyom és a mosolyaim száma között... szerintem ez csak egy sztereotípia. Sőt mintha a nagyobb darab lányoktól elvárnák, hogy legyenek pozitív mosolygósok, mert ők úgyis mindig jókedvűek. But why. Nem a súlyom miatt mosolygok, hanem a hangulatom, belső érzéseim miatt.Amúgy meg a személyiségtípusok sokkal inkább befolyásolják ezt. Egy szangvinikus lány, akár hány kiló, sokat mosolyog, többet, mint egy melankolikus típusú ember.
2017. jún. 13. 00:17
18/29 anonim válasza:
#16: Hol hitetik el? Orrba-szájba megy a bádipozitív szöveg, rengeteg férfi telt nőt keres.
2017. jún. 13. 00:26
19/29 anonim válasza:
Mindenhol.
Èn 68 kg vagyok, ès zavar ez a gondolkodásmód hogy a nő max 50 kg-ig nő.
Itt gyakorin is.
Pl a 160 cm magassághoz azt írják, hogy kb 42 kg-nak kellene lenni, èn a 68al súlyosan elhízott vagyok a mostani látásmód szerint..
Nem sok mosolygásra ad okot..
2017. jún. 13. 07:21
20/29 anonim válasza:
en eddig akarhany kover lanyt ismertem azok mind agresszivek voltak es fetfiasan viselkedtek, fujjjj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!