Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a ducibb,...

Miért van az hogy a ducibb, kövér lányok alig mosolyognak?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy egy lánynak nincs más dolga csak hogy mosolyogjon. Ennyire zavarná őket az, hogy ducibbak? Millió meg egy olyan ember van akiknek tetszenek a molettebb lányok...

2016. szept. 11. 21:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
igen, csak ezt próbáld velük elhitetni az után a napi több 100 fikázó szempillantás után amit naponta kiállnak.
2016. szept. 11. 22:02
 2/29 anonim ***** válasza:
85%
Én pont azt vettem észre, hogy a duci emberek sokkal többet mosolyognak, mint a vékony csajok! :D de ezt meg is lehetne magyarázni, meg van a pszichológiája...
2016. szept. 11. 22:09
 3/29 anonim ***** válasza:
68%
Duci embereket és vékony embereket akartam írni. Kettes voltam.
2016. szept. 11. 22:10
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

"Sokan mondják, hogy egy lánynak nincs más dolga csak hogy mosolyogjon"

Ja, lehet, ezek azt hiszik, hogy mosollyal be lehet fizetni a főtáv számlát.

2016. szept. 11. 22:20
 5/29 anonim ***** válasza:
81%

Amíg szinte mindenhol csak ilyen kaliberű szerelmes párokat lehet látni (márpedig a hedonista egymást faló szerelmes párok túlnyomó többsége így néz ki Mo.-n):

[link]

[link]

[link]

...addig nem sok okuk lehet a boldogságra és az önbizalomra. Ez pedig az ember önértékelését kicsit sem javítja.

De ugyanez elmondható az alacsony pasikról is. 10-ből legalább 8 szerelmes pár szerinted, hogy néz ki? A pasi 180 felett, sportos alkattal, sármos kinézettel, a barátnője meg vékony, hosszú hajú/lábú, baba arcú "szépcsaj". Amíg ez a tendencia nem fog változni, addig rengeteg frusztrált ember lesz Mo.-n. Németországban olyan szerelmes párokat szoktam látni, ami itthon köpködést és fújolást váltana ki ilyen beszólásokkal tarkítva, hogy: "Nézd már, hogy néz ki az a Brünhilda! Vajon miért vonzódik hozzá az a pasi?" vagy "Ez a kis mélynövésű töpszli hogy tudott felszedni ilyen tuti csajt?! Biztos tele van pénzzel!"

2016. szept. 11. 22:31
 6/29 A kérdező kommentje:
#4. Gondolkodtam, hogy beleírom, hogy nyilván nem kell az ilyenekre gondolni, de reméltem, hogy nem lesznek hozzád hasonlóak :)
2016. szept. 11. 22:32
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mosolyognának? Én 25 kiló plusszal is mosolyogtam meg mindenféle mást is csináltam, amit egy ember szokott. S igazán nem voltam vele egyedül. Láttam igazán kövér lányokat is boldogan enyelegni a párjukkal a strandon :D
2016. szept. 11. 22:45
 8/29 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem pedig pont, hogy mindig a duci csajok mosolyognak!

Nem véletlen választok mindig duci lányt ;)

2016. szept. 11. 22:51
 9/29 A kérdező kommentje:
De te mit értesz a duci alatt utolsó? (képpel ha lehet)
2016. szept. 11. 22:52
 10/29 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Pont ugyanúgy vannak köztük is mosolygósak, mint ahogy vékonyak között is örök savanyúak.

Amúgy meg biztos szar lehet egy duci vagy csúnya nőnek, hogy míg a többséget kiguvadt szemmel stírölik a férfiak, bókolnak nekik, addig rájuk eg nem is néz senki, aki mégis, az is undorodva.

Én férfiként vagyok így, látom hogy mennyit számít a külső, hogy eldobják a nők is az agyukat egy jóképű férfi láttán, hogy flörtölnek vele, hogy mennek oda, hogy néznek rá. Aztán ott vagyok én, azt látom hogy undorodva tekintenek rám, kerülnek bármiféle kontaktust. Vagy csak szimplán ha ugyanúgy viselkedem mint a jóképű férfiak, akkor is bunkón, negatívan állnak hozzám. Így nehéz mosolygósnak lenni.

2016. szept. 11. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!